2023-as Black Friday kedvezmények a GearBerry webáruházban

0

A GearBerry webáruházában megkezdődött a Black Friday esemény, amely izgalmas ajánlatok sokaságával kecsegteti a webshop látogatóit. A felhasználókat nem csupán kedvezmények, hanem garantált ajándékokat kínáló nyereményjáték, kiegészítőkre és kiemelt termékekre érvényes extra akciók, elektromos kerékpár vásárlása esetén pedig ajándékok várják.

A GearBerry Black Friday esemény november 14. és 30. között tart, amelynek ideje alatt 50 százalékos villám kiárusítások, garantált nyereményekkel kecsegtető szerencsekerék, extra 50 dolláros engedményt biztosító kuponos akciók és akár 20 százalékkal olcsóbban beszerezhető kiegészítők várják az érdeklődőket.

Ha valaki most vásárol Fafress márkájú elektromos kerékpárt, ajándék lakatot és biciklis táskát kap megrendelése mellé. A webáruház ajánlatai kapcsán érdemes megemlíteni, hogy a megrendeléseket európai raktárból kézbesítik, ingyenes szállítással, 7 napos visszavásárlási és 30 napos cseregaranciával.

Nyereményjáték

Pörgesd meg a szerencsekereket, és nyerj akár egy Engwe M20 elektromos kerékpárt vagy egy Twotrees TS2-10W lézergravírozót, de a nyeremények között akad 3D nyomtató, mini láncfűrész, illetve 10, 20, 30 és 40 dolláros kuponok is.

11.11 Szuper Kiárusítás

A Black Friday és az Egyedülállók Napjaként ismert kínai ünnep ugyanabban a hónapban van, a webshop pedig gyakorlatilag mindkettőt tartja.

A 11.11 promóció ideje alatt akár 70 százalék kedvezménnyel lehet rendelni a termékeket, amelyekre további akár 50 dolláros kedvezmény aktiválható az alábbi kuponokkal:

  • 10 dollár kedvezmény a legalább 100 dolláros rendelésekből a GBDBL1 kuponnal
  • 30 dollár kedvezmény a legalább 300 dolláros rendelésekből a GBDBL2 kuponnal
  • 50 dollár kedvezmény a legalább 500 dolláros rendelésekből a GBDBL3 kuponnal

Vásárolj többet, spórolj többet!

Amennyiben a promóció ideje alatt vásárolsz egy kiegészítőt, 10 százalékos kedvezményben részesülhetsz, de ha veszel egy másikat, arra már 20 százalékos engedményt kapsz! Hogy miként kombinálod a kedvezményeket, az már csak rajtad múlik.

Kiváló példa a tartozékra, ez a lézergravírozókhoz való univerzális emelő

Vásárolj Fafrees márkájú elektromos kerékpárt, és ajándékba kapsz egy bicikli lezárót, illetve egy biciklis zsákot!

 

Forrás: GearBerry

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid