Black Friday okosóra akciók november 18-án, csak 1 napig

0

Most pénteken tartja a Black Friday akcióit a legtöbb hazai webáruház, és ezúttal néhány leárazott okosórát szeretnénk bemutatni.

A 2022-es Black Friday alkalmából okosóra kiárusítást tart az eSmart.hu webáruház, több népszerű modellt is jelentős kedvezménnyel lehet beszerezni. Az akciók november 18-án, pénteken érvényesek 0:00-tól 23:59-ig!

Black Friday okosóra akciók

5 népszerű típus következik:

Minden okosórához ajándék üvegfólia jár!

További tudnivalók:

  • Ingyenes szállítás előre fizetés esetén
  • 1-2 munkanapon belül feladják a termékeket
  • 1 év teljes körű magyarországi garancia minden okosórára
  • 30 napos visszavásárlási garancia minden okosórára

Rövid bemutató a leárazott okosórákról

Leafit K7 okosóra (magyar alkalmazás, nőknek is ajánlott)

A Leafit K7 egy egyszerű, könnyű okosóra, ami nőknek és férfiaknak is jó választás lehet. A menüje könnyen kezelhető, és magyar nyelvű alkalmazás tartozik hozzá. Az alap funkciókat tudja, mint az aktivitásmérés, az értesítések és hívások jelzése, de van benne pulzusmérő, különféle sport módok, sőt, még két beépített játék is.

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, és vízálló az IP68-as tanúsítvány szerint, tehát akár úszásra is alkalmas. Az akciós ára 29.990 Ft, csak a Black Friday napján, több színben is kapható. Részletek és rendelés ezen az oldalon.

Smartic NEO 2 okosóra (magyar menüs)

Smartic NEO 2 az egyik legújabb modellünk, 2021 novemberében jelent meg, és az egyik fő előnye a teljesen magyar nyelvű menü. Az okosóra fémből készült, elegáns háza meglehetősen vékony, ráadásul vízálló is az IP68-as minősítésnek megfelelően. Említést érdemel még a cserélhető szíj, illetve a 27-féle gyári óralap.

Az óra jelzi a hívásokat és az értesítéseket, továbbá kihangosításra is alkalmas, köszönhetően a beépített hangszórónak és mikrofonnak.  Természetesen megkapjuk a szokásos aktivitásmérést, vannak továbbá előre definiált sport módok, és pulzusmérő is. További leírás és rendelés:

ArdenWear S1 okosóra (egyszerű ikonos menü)

Az ArdenWear S1 egy könnyű és vékony okosóra szép dizájnnal, leginkább hölgyeknek ajánlott, de férfiak is választhatják. Számos választható óralappal rendelkezik, egyedi fotót is beállíthatunk háttérnek, és sok hasznos funkciót érhetünk el: telefonhívások fogadása és indítása (kihangosítás), értesítések megjelenítése, aktivitásmérés, sport módok, pulzusmérés, stb. A menüje egyszerű, könnyen kezelhető, és magyar nyelvű alkalmazás tartozik hozzá.

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is. A Black Friday alatt 34.990 Ft-ért rendelhető ez a típus.

Smartic X okosóra (magyar app)

A Smartic X egy gyönyörű, prémium okosóra, ami nőknek és férfiaknak egyaránt jó választás lehet. Magyar nyelvű telefonos app tartozik hozzá, vízálló az IP67-es szabvány szerint, és alkalmas hívások indítására és fogadására is egy csatlakoztatott mobilon keresztül.

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, kijelzi az értesítéseket, és számos sport módot ismer. Az ára mindössze 41.990 Ft Black Friday akcióban.

Semicor Nova GPS-es gyerek okosóra (SIM kártyás, magyar menüs)

A Semicor Nova egy gyerekeknek szánt nyomkövetős okosóra, ami megmutatja a szülőknek a készülék pontos helyzetét, ráadásul telefonhívások lebonyolítására is alkalmas, ugyanis van benne SIM kártya foglalat.

A strapabíró okosórához tartozó nyomkövető alkalmazás elérhető Androidra és iPhone-okra, és magyar nyelvű, akárcsak az óra menüje. Az újdonság egy napig 43.990 Ft-os áron rendelhető limitált darabszámban.

 

Linkek és árak újra:

Az akciós árak kizárólag november 18-án érvényesek, 0:00-tól 23:59-ig!

 

Ez is érdekelhet:

 

Forrás: eSmart webáruhz

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid