Vadonatúj Snapdragon lapkával debütál a Honor 80

0

A következő fontos dátum a Honor naptárjában a november 23-a lesz, aznap ugyanis bemutatják a Honor 80 szériát, illetve a kapunk egy hajlítható kijelzős zászlóshajót is a Honor Magic Vs képében. A legújabb értesülések az alapmodellel kapcsolatosak, amelyben egy vadonatúj, Snapdragon 7-es sorozatba tartozó lapkakészlet végzi majd a számítási feladatokat.

Az új chipset neve már kiderült: Snapdragon 782G. Ez a bizonyos lapkakészlet felel majd a Honor 80 meghajtásáért, de azon kívül, hogy a középkategória felsőbb szegmensében foglalhat helyet, mást egyelőre nem tudunk mondani róla.

Ami pedig a Honor 80 Pro modellt illeti, a borítása alatt nagy valószínűséggel Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot. Az új mobilok a Honor Magic OS szoftveres környezettel érkeznek, a friss interfész hívatott váltani a jelenlegi Magic UI felületet.

A Honor 80 hátoldalán, ha minden igaz, egy 64 megapixeles elsődleges képrögzítő ejti csapdába a fény részecskéit, míg a Pro modellek akár 160 megapixeles fotókat is lőhetnek. A gyártó várhatóan még egy SE kiadást is leleplez a jövő heti bemutatón.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid