Black Friday okosóra kiárusítás november 19-én, csak 1 napig

0

Több webáruház is most pénteken tartja a Black Friday akciókat, és most néhány okosórás ajánlatra szeretnénk felhívni a figyelmet.

A 2021-es Black Friday alkalmából nagy okosóra kiárusítást tart a Droidvilág webáruház, több népszerű modellt is jelentős kedvezménnyel lehet beszerezni. Az akciók november 19-én, pénteken lesznek!

Frissítés: A Black Friday véget ért, de vannak újabb akciók!

Novemberi okosóra leárazások:

A legtöbb okosórához ajándék jár (üvegfólia és/vagy extra szíj)!

További tudnivalók:

  • Ingyenes szállítás előre fizetés esetén
  • 1-2 munkanapon belül feladják a termékeket
  • 1 év teljes körű magyarországi garancia minden okosórára
  • 30 napos visszavásárlási garancia minden okosórára

Rövid bemutató az okosórákról

Smartic Ria okosóra

Gyönyörű, vékony, kis méretű női okosóra minőségi fémházzal és vízálló kivitellel. Rengetegféle óralap érhető el rá, újakat is lehet letölteni, sőt, saját fotót is beállíthatunk. A menüje nagyon egyszerű, szinte csak ikonokból áll, így külföldi nyelvtudás nélkül is könnyedén kezelhető.

A Smartic Ria funkciók terén az alap dolgokat tudja, az idő és a dátum mutatásán túl kijelzi az értesítéseket, jelez a hívásoknál, méri a napi aktivitást, vannak sport módok, pulzsumérő és néhány egyéb lehetőség. Innen lesz rendelhető pénteken:

  • Smartic Ria okosóra (ultravékony, vízálló, nőknek ajánlott) 47.990 Ft helyett 34.990 Ft (-27%)

Smartic Q7 okosóra

A Smartic Q7 nőknek és férfiaknak is ajánlott, kicsit nagyobb, mint a Ria, de ez is egy gyönyörű, minőségi okosóra. A nagy előnye, hogy van rajta hangszóró és mikrofon, így hívások indítására és fogadására is alkalmas telefonon keresztül (kihangosítva), illetve említést érdemel még a magyar nyelvű menü.

Ez az óra is vízálló, jelez a hívásoknál és az értesítéseknél, vannak sport módok, méri a pulzust, és tud még pár hasznos dolgot. Akciós link:

  • Smartic Q7 okosóra (vízálló, magyar menüs, sportos kivitel) 39.990 Ft helyett 30.990 Ft (-23%)

Smartic DT okosóra

Ez már főként férfiaknak ajánlott, egy nagyon szép, minőségi kivitelű óráról van szó, ami nem túl vastag. Ezen is van mikrofon és hangszóró, így alkalmas telefonbeszélgetések lebonyolítására, amennyiben csatlakoztatva van egy mobilhoz. Tudásra nagyjából megegyezik a Smartic Q7-tel.

A Smartic DT is november 19-én lesz Black Friday akcióban:

  • Smartic DT okosóra (vízálló, elegáns, prémium kivitel) 39.990 Ft helyett 27.990 Ft (-30%)

Q4 Fit okosóra

A Q4 Fit egy egészen kis méretű okosóra, ami nőknek és férfiaknak is ajánlott.

Sportos kivitelű, a menüje nagyon egyszerű, szép a kijelzője, és az alap funkciókat tudja, mint az értesítések és hívások jelzése, az aktivitásmérés, a pulzusmérés, stb. Link:

  • Q4 Fit okosóra (vízálló, kompakt, vékony, nőknek is ajánlott) 29.990 Ft helyett 24.990 Ft (-17%)

Q4 Max okosóra

A Q4 Max fő előnye a nagy méretű és nagy felbontású, 1,78 colos IPS kijelző, aminek köszönhetően egy igen mutatós, főként férfiaknak ajánlott okosóráról van szó.

Számos hasznos funkciót tud az alap dolgokon túl, és nem csak vízálló, de az üzemideje is korrekt. Itt tudod megrendelni az akció ideje alatt:

  • Q4 Max okosóra (vízálló, vékony, nagy kijelzős) 36.990 Ft helyett 27.990 Ft (-24%)

Retrowatch X okosóra

Ez egy nagyon egyszerű, csak néhány alap funkcióval rendelkező óra, tudásra a fitneszkarkötőket idézi. A fő különlegessége, hogy a régebbi, retró digitális órákat idézi külsőleg.

Egyébként egy nagyon könnyű, vékony, vízálló kütyüről van szó, ami egy hetet is elmegy egy töltéssel. Részletek az alábbi linken:

További akciós órák:

Fuse Pro okosóra (SIM kártyás, GPS-es, magyar menüs, vízálló)

Egy igazi nagy tudású okosóra, ami teljesen magyar menüs, és vízálló az IP67-es tanúsítvány szerint. Tehetsz bele SIM kártyát, így önállóan is alkalmas hívások indítására és fogadására, gyakorlatilag kivált egy telefont.

Android és iOS kompatibilis, kijelzi az értesítéseket, és többféle sport móddal is ellátták. Van benne GPS, méri a pulzust, és még számos hasznos funkciókkal bír. További részletek és vásárlás ezen a linken.

G4 Smart okosóra (SIM kártyás, magyar menüs)

Az egyik legnépszerűbb olcsó magyar menüs okosóra. Tehetsz bele SIM kártyát, így önállóan is lehet vele telefonálni, de rengeteg egyéb hasznos dolgot tud: értesítések kijelzése, képnéző, zenelejátszó, kihangosítás, beépített kamera, stb. További részletek és vásárlás ezen a linken.

G4 Pro okosóra (SIM kártyás, magyar menüs)

Nagyon hasonló, mint a G4 Smart, de van benne pulzusmérő, illetve nem csak Android telefonokkal, hanem iPhone-okkal is kompatibilis. Cserébe viszont hiányoznak a multimédiás funkciók, és nincs rajta kamera. További részletek és vásárlás ezen a linken.

 

Akciós lista újra

Novemberi okosóra leárazások:

Más okosórát keresel? Böngéssz az alábbi kategóriákból:

Forrás: DroidVilág

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid