Blackview BV8000 Pro – Masszív strapamobil 6 GB RAM-mal

4

A Blackview neve már ismerős lehet, és valószínűleg sokaknak a strapabíró mobilok ugranak be a név hallatán. A legtöbb gyártó úgysem figyel arra a rétegre, akiknek erre van igénye, így mondhatni hiánypótlást látnak el, és ez a készülék is ebben a szegmensben versenyez.

A Blackview BV8000 Pro külsőre megkapó, és kicsit más is mint a többi hasonló készülék. A fémből és műanyagból készült ház nem lóg annyira rá a kijelzőre, inkább kicsit letisztultabb, ennek ellenére tekintélyt parancsoló. Nem akartak spórolni a belsején, így meglepően erős hardvert kapott. A Helio P25 (MTK6757CD) 8 magos chipset a rendszer lelke, amit 6 GB memória segít. Tárhelyből 64 GB-tal rendelkezik, amit egy memóriakártyával tovább bővíthetünk.

Az 5 colos IPS kijelző Full HD felbontással bír, ami a gyakorlatban 441 PPI-t jelent, és mindezt Gorilla Glass védi. Kamerából hátul egy 16 megapixeles optikát kapunk, az első szenzor pedig 8 megapixeles. A készüléket IP68-as védettséggel látták el, így fokozottan víz- és porálló, ráadásul ütésálló is.

Akkumulátorból 4180 mAh-t tudtak belepréselni, amit powerbankként is használhatunk, és ezt még megtoldották egy energiatakarékos móddal, így ha szükség van rá, nagyon jó készenléti idő érhető el. A gyorstöltési funkció támogatása is jelen van, és 9v/2A-es töltő járt hozzá. Nem maradhatott ki az ujjlenyomat-olvasó sem, amely oldal helyezkedik el. Emellett 2 db SIM kártyát kezel a BV8000, és az itthon használatos B20-as LTE sávot is ismeri, emellett Android 7.0-val érkezik.

Akinek elnyerte tetszését ez a rendkívül erősre tervezett strapatelefon, az most akciósan tudja megrendelni a Tomtop jóvoltából. EU raktárról is elérhető, ehhez rendelésnél pedig nincs más dolgunk, mint hogy válasszuk a “Germany Warehouse” opciót. Innen 254 dollárba dollárba kerül a Blackview BV8000 Pro, amit további 10 dolláros postaköltség terhel, így a végösszeg nagyjából 70.000 forint lesz. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid