Bosszantó hibától szenvednek a Samsung Galaxy S8 tulajok

3

A Samsung Galaxy S8 széria tagjai a debütálás óta eltelt hat hónap után sem mondhatóak olcsónak, ezért okkal és joggal lehet elvárni egy ilyen masinától, hogy az alap dolgok rendesen működjenek rajta. Nos, a legújabb hírek szerint nem ez a helyzet, ugyanis többen panaszkodnak világszerte arról, hogy nem kapják meg az említett készülékkel az SMS üzenetek egy részét. 

A panaszos felhasználók ott vannak az Egyesült Államokban, Ausztráliában, de még Európában is. A bajok először az USA-ban kezdődtek, ott a négy piacvezető szolgáltató előfizetői voltak a legelsők, akik beszámoltak a problémáról. A szöveges üzenetek tetemes hányada sosem érkezett meg készülékeikre, és semmilyen figyelmeztetést nem kapott senki arról, hogy a szolgáltatás esetleg akadozhat, kihagyhat.

A The Guardian nevű médiaorgánum teszt alá vetette a Samsung Galaxy S8-at, és arra jutottak, hogy átlagban öt SMS-ből egy nem érkezik meg. A kétlépcsős beléptetéshez szükséges kódok is kimaradhatnak, ami nagyon kellemetlen lehet. A SIM másik okostelefonba való áthelyezése után a probléma nem tapasztalható, ergo a Samsung mobilja lehet a ludas. A Reddit nevű internetes fórumon többen hangot adtak elégedetlenségüknek, tapasztalataiknak, sőt, olyan felhasználó is volt, aki szerint nem csupán az S8-at érinti a baj, de a Galaxy S7 edge készülékekre sem mindig érkezik meg az összes szöveges üzenet.

Persze lehetne legyinteni a Messenger, meg a WhatsApp korszakában az elkallódó SMS-ek miatt, de amikor az ember többlépcsős azonosításkor nem kapja meg a szükséges kódokat, és mondjuk emiatt nem tud netbankolni, az bizony elég ciki. A Samsung egyelőre nem kommentálta az eseteket, de vélhetően lesz valamilyen megoldás erre a bosszantó hibára, amennyiben az tartósan fennáll.

Arról még nincs hír, hogy Magyarországon is felbukkant-e a hiba, de elég nehéz észlelni, hiszen nem feltétlenül szerzünk arról tudomást, ha egy-egy SMS elveszik.

via Index

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid