Mégis lesz OnePlus 5T?

1

A közelmúltban volt egy írásunk, amiben azt fejtegettük, hogy nem lesz idén ráncfelvarrt OnePlus 5 variáns, és ennek okait is megmagyaráztuk. A legújabb értesülések alapján azonban talán mégis lesz szerencsénk egy OnePlus 5T-hez, illetve bizonyos spekulációk szerint az is megtörténhet, hogy a OnePlus 6 startja még előrébb lesz hozva. 

Napvilágra került egy fotó, amin állítólag az 5T van, de erről nagyon hamar kiderült, hogy nem lehet más, mint az Oppo F5. Ennek ellenére az 5T érkezése mellett vannak bizonyos érvek és szempontok, amelyeket érdemes átgondolni. Ha felmegyünk a OnePlus hivatalos weboldalára, láthatjuk, hogy csupán egyetlen variáns van már készleten, ez pedig a Soft Gold elnevezésű arany kiszerelés. Megvásárolható továbbá a JCC-féle különleges kiadás, de ezen felül az összes elfogyott, hamarosan pedig a meglévőek is erre a sorsra jutnak valószínűleg.

A hatalmas vásárlási igény kielégítése végett az a bizonyos frissített modell lehet, hogy mégis megjelenik, ugyanakkor túl sokat nem lehet már a OnePlus 5 specifikációihoz hozzátenni. Mégis mi legyen az új készülék csábereje? A GizmoChina értesülései szerint a kijelzőméret növekedése lenne a legfőbb újítás, ami egy 18:9 képarányú, 2160×1080 felbontású panel formájában öltene testet. Bár az említett forrás megbízhatónak mondható, a OnePlus 5T érkezésére egyelőre nem érdemes mérget venni, hiszen a hivatalos helyekről semmilyen megerősítés nem érkezett.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid