Már rendelhető a Blackview FullScreen kijelzős strapatelefonja

0

Nemrég mutatták be a Blackview 18:9-es megjelenítővel ellátott strapamobilját, a BV9000 Pro-t, amelyről mi is beszámoltunk nektek. A készülék igen erős hardverrel, masszív külsővel és egész vékony kijelző körüli kerettel büszkélkedhet, ráadásul most akciós áron rendelhető elő.

A mobil promóciós oldalát az alábbi linken találod, az előrendelési akció december 12-től 18-ig tart:

Most pedig nézzük mit is tud a készülék!

A Blackview BV9000 Pro megfelel a legfrissebb, 2017-es trendeknek, hiszen egy 5.7 colos, HD+ felbontású “Full Screen” kijelzőt kapott. A legtöbb strapatelefont vastag káva jellemzi, ám a Blackview készüléke szokatlanul vékony kerettel bír a versenytársaihoz képest, azaz nagyon jó a kijelző/előlap aránya.

A meghajtásról a Helio P25 processzor gondoskodik, ehhez ráadásul 6 GB RAM-ot és 128 GB-os belső tárhelyet kapunk, ami több, mint elég. A hátlapon egy 13+5 MP-es duál kamerát találunk, az előlapra pedig egy 8 MP-es egység került.

A mobil természetesen megkapta az IP68-as tanúsítványt, azaz fokozottan por- és vízálló, és az üzemidő is korrekt, köszönhetően a 4180 mAh-s akkumulátornak. A készülék ráadásul támogatja a gyorstöltést (12V/2A) USB-C porton keresztül.

A mobilban van NFC chip, és Android 7.1-es rendszerrel érkezik. Az akciós ára nettó 299.99 dollár a Geekbuying weboldalán, de 10 darabot állítólag el lehet vinni féláron, azaz 149.99 dollárért, 5 darabot pedig 12 dollárért szórtak ki, de ez már valószínűleg elfogyott.

Linkek:

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid