Gyönyörű lesz a Meizu új csúcsmobilja

0

Jövőre lesz a kínai Meizu fennállásának tizenötödik évfordulója, amit a vállalat mivel mással ünnepelne meg, ha nem egy okostelefonnal? A jeles alkalomra egy nagyon vagány, keret nélküli kijelzővel szerelt mobillal készülnek a cég emberei, amiről a közelmúltban kiszivárgott néhány fénykép is, tanúbizonyságul szolgálva arról, hogy igencsak formás külalakot kaphat a Meizu 15 Plus. 

Az első kiszivárgott értesülések főszerepében még a készülék doboza volt, ám most valaki lencsevégre kapta a telefont, ami egy valamilyen promóciós anyagon látható. A végeredményt aztán megosztották a kínai Twitteren, vagyis a Weibón, és ha a fotók valósak, akkor egy nagyon csinos mobilt kapunk 2018-ban.

A telefon legnagyobb látványossága a kijelző, amit három oldalról szinte semmilyen káva nem vesz körül, hasonlóan az olyan idei sztártelefonokhoz, mint a Xiaomi Mi MIX 2. A sarkok pedig lekerekítettek, ami fölöttébb vonzóvá teszi a készüléket. Ez azonban még nem minden.

A fényképen látni lehet egy vertikálisan pozicionált duál kamerát is, ami a hátlapon foglal helyet. Az előlapon a kijelző mellett nem sok hely marad, de alulra sikerült beszorítani az ujjlenyomat-olvasót, így az nem a hátlapra fog kerülni. A látottak alapján a szelfikamera is az alsó kereten találja majd meg a helyét.

A telefon várható ára 120 ezer forintnak megfelelő jüan lesz (6GB/128GB-os modell), de készül egy erősebb, 8GB RAM-mal és 256GB-os tárhellyel ellátott verzió is, ami 140 ezer forintnyi helyi valutába fog kerülni.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid