BLEUTTI Prime Day 2024 kiárusítás: akkumulátor állomások és napelemes rendszerek

0

A Bluetti, mint a tiszta energia megoldások egyik technológiai úttörője, páratlan akciókat kínál hordozható energiaállomásokra és napelemes generátorokra az idei Prime Day alkalmából, amely július 16-án és 17-én (kedd és szerda) tart. A gyártó egyedülálló kedvezményekkel és kuponos ajánlatokkal teszi lehetővé az ügyfelek számára, hogy költséghatékony és környezetbarát hordozható energiaellátási megoldásokkal készüljenek fel a nyári kempingezésre, a lakókocsis kirándulásokra.

Ezek a legjobb Prime Day ajánlatok a Bluetti jóvoltából:

Bluetti AC200L

A Bluetti AC200L powerstation ideális lakókocsikhoz és kempingezéshez. 2400 wattos AC kimenettel és 2048 wattórás kapacitással rendelkezik, amelyet tovább lehet bővíteni akár 8192 wattórára. A készülék gond nélkül táplálja a légkondicionálókat, a hűtőszekrényeket és szinte bármit egy lakókocsiban. A powerstation többféleképpen is tölthető, akár 1200 wattos napenergia-bemenetet is használhatunk. A felhasználóknak rendelkezésére áll az intelligens vezérlés a Bluetti alkalmazáson keresztül. Az AC200L mindössze 1449 (~ 572 ezer Ft) euróba kerül majd a Prime Day alkalmából (július 16-án!). További részletek és megrendelés ezen a linken!

Bluetti AC180

Ez az energiaállomás a kamionsofőrök kedvence, de akkor is jól szolgálatot tesz, ha nem professzionális céllal indulunk hosszabb túrákra, netán természetet fotózni. A készülék 1800 wattos teljesítménnyel és 1152 wattórás kapacitással bír, így gondoskodik arról, hogy a nélkülözhetetlen eszközök problémamentesen működjenek a hálózati áramellátástól távol.

A powerstation támogatja a gyorstöltést, amelynek segítségével akár 45 perc alatt 80%-ra lehet tölteni. A Prime Day alkalmából mindössze 749 eurós (~295 ezer Ft) áron lesz rendelhető (július 16-án!). További részletek és megrendelés ezen a linken!

Bluetti AC200Max

Ez a gyártó egyik legnépszerűbb modellje, és nem véletlenül, hiszen az AC200Max 2200 wattos teljesítményt és 2048 wattórás kapacitást biztosít. Az utóbbit akár 8192 wattórára is ki lehet bővíteni a modularitást támogató kialakításnak köszönhetően. A powerstation mindössze 1299 eurós áron (~ 493 ezer Ft) lesz rendelhető a Prime Day alkalmából (július 16-án!). További részletek és megrendelés ezen a linken!

A fenti ajánlatokon kívül még akadnak érdekességek a gyártó tarsolyában. Június 24-től egészen július 15-ig a Bluetti különleges utalványokat kínál hivatalos weboldalán. A vásárlók 20, 50, 70 vagy 90 euróért 150, 200, 250 vagy 350 eurós kuponokat vásárolhatnak. Ezeket a kuponokat 1500 eurós vagy afeletti egyszeri megrendelésekre válthatják be egészen július 31-ig.

Semmiképp se maradjatok le ezekről a klassz powerstation ajánlatokról az idei Prime Day alkalmából! Látogassatok el a Bluetti hivatalos weboldalára, hogy megtaláljátok a legjobb hordozható energiaellátási megoldásokat és a legnagyszerűbb ajánlatokat! A gyártó összes Prime Day akcióját erre a linkre kattintva találjátok!

A gyártóról

A Bluetti, mint a tiszta energia egyik technológiai úttörője, elkötelezett a fenntartható jövő megvalósítása mellett azáltal, hogy megfizethető zöld energiatárolási megoldásokat kínál beltéri és kültéri használatra egyaránt. A gyártó az olyan kezdeményezések révén, mint az LAAF (Lighting An African Family) program, több mint százezer afrikai családot támogatott az áramellátáson kívüli régiókban. Az innováció és az ügyfelek igényeinek kielégítése iránti elkötelezettségével a Bluetti megbízható iparági szereplővé vált világszerte, több mint száz országban.

Forrás: Bluetti

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid