BlitzWolf Airaux AA-ER1 bemutató – meglepően olcsó Bluetooth fejhallgató, ami vezetékkel is működik!

0

Vadonatúj fejhallgatót mutatott be a BlitzWolf, ami az Airaux széria első on-ear kialakítású terméke, és az AA-ER1 névre hallgat. A készülék Bluetooth 5.0 modemmel, RGB világítással, és akár 17 órás üzemidővel igyekszik az új kedvencünk lenni, és az árát tekintve ez nem is lesz neki nehéz feladat. Lássuk, mire is képes az újdonság, ami a Banggood előrendelési promóciójában most mindössze cirka 8 ezer forintért vihető.

A BlitzWolf Airaux AA-ER1 fejhallgató most 23,99 dolláros áron rendelhető elő a Banggood webáruházától, ami magyar pénzben nagyjából 8.200 forintot jelent szállítással együtt. A vámolás miatt pedig nem kell aggódni az alacsony összeg miatt. További információk és rendelés ezen a linken!

Külső

A készülék egészen könnyű, hiszen mindössze 201 grammot nyom, a méretei pedig 90 x 25 mm-esek, ezek a fület takaró korongok dimenziói, amelyekben egy-egy 40 mm-es grafén driver dolgozik. A fejhallgató mindkét oldalán található egy RGB LED, ami világít zenehallgatás közben, de ha nem kenyered az ilyesmi, akkor ki is lehet kapcsolni.

A készülék mellé jár egy nagyjából 80 cm-es kábel is, mivel az nem csupán vezeték nélküli módon használható. Jó kis extra, ha megadta magát a telep utazás közben, de a zenét nem akarod szüneteltetni.

A fejhallgató összecsukható, így könnyedén szállítható, hordozható, fejmérete pedig állítható.

Funkciók

Alapvetően ez egy vezeték nélküli fejhallgató, szóval az egyik fontos alkotóeleme maga a Bluetooth 5.0 modem, ami alacsony késleltetést, akár 10 méteres hatótávolságot, valamint kedvező energiafogyasztást jelent majd a gyakorlatban.

A készülék amúgy más eszközök nélkül is használható, van egy saját micro SD kártya olvasó benne, az ezeken tárolt zenéket simán le is játssza, ami egy nagyon klassz extra lehet sokak számára.

A BlitzWolf Airaux AA-ER1 32 ohmos impedanciával, 20-20000 Hz-es frekvencia átvitellel, valamint 108 decibeles érzékenységgel rendelkezik.

A készülék nem csupán zenehallgatásra kiváló, mivel ellátták mikrofonnal is, így hívásokat is tudunk vele indítani vagy fogadni.

Üzemidő

A BlitzWolf Airaux AA-ER1 fejhallgató belsejében egy 300 mAh kapacitású akkumulátor található, ami egyetlen feltöltéssel képes akár 17 órán keresztül is életben tartani a fülest, de ez csak akkor érvényes, ha nem nyomtatjuk a flancos RGB világítást, viszont ha azt is szeretnénk igénybe venni, akkor a legtöbb, amire a fejhallgató képes 8 és fél óra, ami azért szintén nem kevés. Az on-ear fejhallgató töltése nagyjából 2-3 órát vesz igénybe, a folyamat igaz micro USB csatlakozón keresztül történik, de ennyi pénzért ez még bőven belefér.

A BlitzWolf Airaux AA-ER1 fejhallgató most az előrendelői akció keretein belül 23,99 dolláros áron rendelhető elő a Banggood webáruházától, ami magyar pénzben nagyjából 8.200 forintot jelent szállítással együtt. A vámolás miatt pedig nem kell aggódni az alacsony összeg miatt. További részletek és tudnivalók, valamint megrendelés ezen a linken!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid