Blitzwolf BW-SDB1 soundbar – Olcsóbb lett a 90 centis hangprojektor

0

Ki ne szeretné a jó hangzást, mely legyen szó zenéről, filmről vagy játékról, sokkal meg tudja növelni az élményt, és ebben segít nekünk a Blitzwolf terméke.

A Blitzwolf BW-SDB1 soundbar nagyon jó példa arra, hogy miért lettek olyan közkedveltek és elterjedtek ezek az eszközök. Egy komoly házimozi persze jobb teljesítményt nyújthat, de azért több százezret kellene a boltban hagynunk. Ehhez képes ez a soundbar már alig több, mint 20 ezer forintért elérhető, és nagyon egyszerű a kezelése is.

36 colos mérete kicsivel több, mint 90 cm, és ebbe 6 db teljes értékű hangszórót épített be a gyártó. Az eszköz meglepően keskeny, mivel kevesebb, mint 5 cm magas, és alig mélyebb 8.5 cm-nél. 60W-os teljesítménye bőven elegendő akár nagyobb nappalikba is. Nagyon dicséretes, hogy 6 féle bementei módot is kapunk, melyen keresztül használhatjuk (Bluetooth, Coax, Toslink, Jack, USB, HDMI).

A legtöbben valószínűleg BT-n keresztül használják majd zenére, és optikain vagy HDMI bemeneten keresztül kötik majd a TV-hez. A működése teljesen automatikus, így mikor nem kap jelet, kikapcsol magától, a hangerőt pedig összekötés után már a TV távirányítójával is tudjuk  állítani.

Többféle hangzásmódot is kapunk, melyet az irányító segítségével változtathatunk. Van hír mód, ahol a beszédhangot emeli ki nekünk, de sport, zene és mozi mód is választható. A hangzásáról nagyon jó véleményeket lehet olvasni, persze azért pince mély hangokat ne várjunk, hiszen mélyláda nincs hozzá.

A Blitzwolf BW-SDB1 soundbar összességében remekül sikerült, amire az ára csak rátesz egy lapáttal. A jelenlegi akcióval még 22.000 Ft-ba sem kereül, ami nagyon jó ár érte. Ha szeretnétek egy ilyen soundbart, akkor ezen a linken rendelhetitek meg ingyenes vámmentes (European Direct Mail) szállítással.

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid