Samsung flip mobil jön a Galaxy S9+ hardverével és kamerájával

0

A Samsung valószínüleg azért lehet a világ legnagyobb telefongyártója, mert szinte minden szegmensben és minden igénynek megfelelően készít valamilyen készüléket. A gyártó például egyike azon keveseknek, akik még életben tartják a flip telefonok formavilágát, mi több, okostelefonokat készít ezzel a dizájnnal. Valószínűleg sikeres lehet a koncepció, mert egy újabb, Android rendszert futtató flip mobilon dolgoznak, amiről most kiderült ez-az.

A telefon a nagyon badass hangzású “Project Lykan” nevet kapta a fejlesztés fázisában, ám a végleges verzió vélhetően W2019 néven kerül majd forgalomba. Ha hitelesek a legújabb értesülések, ez lesz az első olyan Samsung fliptelefon, amelyre duál kamerakészlet kerül, sőt, arról is van elképzelés, milyen lesz ez a bizonyos képrögzítő apparátus.

A források úgy tudják, hogy pontosan ugyanaz a kamera kerül a mobilba, mint amit a Samsung Galaxy S9+ használ, és amit várhatóan a Galaxy Note 9 esetében is felhasznál a gyártó. Az elsődleges érzékelő felbontása 12 megapixel lesz, az apertúra f/1.5 és f/2.4 között lesz állítható, míg a másik szenzor egy szintén 12 megapixeles telefotó egység lesz f/2.4 rekeszértékkel. Ha pedig ez még nem lenne elég, akkor hardveresen is a csúcsot képvilseli majd a mobil, hiszen az S9 modellek processzora kerül majd bele.

A tavalyi előd

A Samsung Galaxy W2018  tavaly decemberben debütált és csupán a kínai piacon volt kapható, legalábbis közvetlen módon. Az újabb model is valószínűleg eszerint a menetrend szerint érkezik, egy pár hónappal a Samsung Galaxy S10 széria előtt.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid