Rendelhető az új BlitzWolf BW-SDB2 soundbar + Xiaomi Mi Band 3 akció!

0

A BlitzWolf kiadta a népszerű hangprojektorának második generációját BlitzWolf BW-SDB2 néven, ami még az előző verziónál is ütősebbnek tűnik! A kütyü már előrendelhető a Banggood weboldalán, ahol további remek ajánlatokra is bukkanhatunk, újra csökkent például a Xiaomi Mi Band 3 ára.

A BlitzWolf BW-SDB2 egy 60W-os soundbar, amit főként tévékhez ajánlanak. A beépített hangszórók ugyebár a legtöbb esetben harmatgyengék, és egy ilyen kütyüvel nagyban javítható a hangélmény, viszonylag kis költség mellett.

A specifikációkba nem mennék bele túltozzan, minden fontosabb infót megtalálsz a terméklapon, de azért annyit érdemes megemlíteni, hogy a soundbar képes vezetékes és vezetéknélküli kapcsolatra is, van rajta egy érintőkijelző, rettentően prémium anyaghasználat jellemzi, és összesen 6 darab hangszóró található benne.

Aki megrendeli a BlitzWolf BW-SDB2 soundbart, az ráadásul nagy kedvezményt kap az ehhez tartozó mélynyomóra (az első 200 vásárló).

További részletek az alábbi linken:

Ha a Xiaomi Mi Band 3-ra fáj a fogad, akkor a mibannnd3c kuponnal most 26.23 dolláros áron tudsz rá lecsapni ezen a linken. (HK raktárra jó a kupon!)

A Xiaomi powerbankje pedig most csak 23.99 dollár a 2cpower kuponnal ezen a linken.

Frissítés: újabb kuponok:

A Banggood mobilos alkalmazását is érdemes kipróbálni, első vásárlásnál kedvezményt ad.

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid