Már kapható az Asus Zenfone Max Pro (M1)

0

Az Android rendszerben az a jó, hogy már egy középkategóriás telefonon is remekül fut, és nem szükséges prémium mobil ahhoz, hogy a mindennapi digitális feladatokat végre tudjuk hajtani. Középsúlyú okostelefon bajnokokban szerencsére nincsen hiány, mindegyik másért jó, szinte mindegyiknek vannak olyan tulajdonságai, amelyek miatt érdemesek lehetnek a megvásárlásra. Az Asus Zenfone Max Pro szintén egy ilyen telefon, és igazából elég sok szerethető jellemzője van.

Egy méretes kijelzővel szerelt mobilt szeretnénk elétek tárni, amelynek hat hüvelykes megjelenítője teljes mértékben a tartalomfogyasztásra lett kiélezve. Full HD+ felbontás, 18:9 képarány, IPS panel, és a szenzorsziget mellőzése teszi vonzóvá a tajvaniak telefonját. Persze egy ilyen képernyő mögé kell valami tisztességes vas is, különben dadogós lesz a felhasználói élmény, a szaggatás pedig Full HD-ban sem valami kellemes élmény.

Gondoltak erre az Asus Zenfone Max Pro fejlesztői is, ezért egy olyan lapkát választottak a mobil burkolata alá, ami kellő erővel bír a mindennapi, és olykor a játékosabb tevékenységekhez. A Qualcomm Snapdragon 636 adja a készülék belső erejét, amihez illő módon 4 GB RAM került, egy 64 GB-os belső tárhely társaságában. A processzor 1.8 GHz-en duruzsol, a háttértár pedig bővíthető.

A Zenfone Max Pro fémburkolata otthont ad olyan képrögzítő apparátusoknak, amelyekkel méltó módon lehet lencsevégre kapni az élményeket. Hátul egy olyan konstrukció található, ami 16, valamint 5 megapixeles szenzorokat állít csatasorba, előbbit f/2.0 rekeszértékkel. A másodlagos érzékelő remek szolgálatot tesz portrémódban. A mobil képes 4K felbontásban rögzíteni a mozgóképet, de ha nincsenek ilyen nagy igényeink, akkor Full HD-t is tudunk felvenni akár 60 képkockával másodpercenként. Az előlapi kamera felbontása 8 megapixel, ennyi videotelefonálásra vagy szelfizésre bőven elegendő. Ha szükséges, a felbontás 16 megapixeles  is lehet egy szoftveres bravúr révén, és persze akadnak szépítő funkciók is, ha ilyesmire volna szükség

Az okostelefon legnagyobb vonzereje talán mégis a méretes akkumulátorában rejlik, történetesen egy 5000 mAh kapacitású telepről van szó. A gyártó állítása szerint a mobil 35 napig képes készenlétben lenni, ezek mellett a battériában van 12 óra játékra, 20 órányi YouTube videózásra, 42 óra beszélgetésre, vagy 28 óra internetes böngészésre elegendő kakaó. A gigantikus telep gyorstöltés révén is táplálható. Ez azért elég jól hangzik, de a Zenfone Max Pro-nak akadnak meg egyéb klassz tulajdonságai is.

A mobil képes egyszerre kezelni két SIM kártyát – nem hibrid slot – , fel lehet oldani ujjlenyomat-olvasóval, de van arcfelismeréses rendszer is. A telefonon friss operációs rendszer fut, ami jelen esetben Android 8.1 Oreo-t jelent. Az egyetlen hátrány, hogy elvileg a B20-as LTE hálózat nem támogatott, tehát vidéken akadhat gond a mobilnettel szolgáltatótól függően.

Gideon is befigyel a Flash-ből

A telefon ha nem csak érdekesség szintjén keltette fel a figyelmed, de esetleg ki is akarod próbálni, akkor akár már meg is rendelheted. A Zenfone Max Pro még egy pár napig 279.99 dolláros áron kapható, és kérhető ezüst, valamint fekete színben. További részletekért, és megrendelésért kattints erre a linkre!

Ha hasonló tudású telefont keresel, ami támogatja a B20-at is, akkor a legjobb vétel a Xiaomi Redmi Note 5, ezt is érdemes megnézned.

Vámmentes Priority Line szállítás elérhető!

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid