Bluboo D5 Pro – Vékony kávás mobil 100 dollárért

0

Már rendelhető az új Bluboo D5 Pro, ami a mai trendeknek megfelelően 18:9-es képarányú, vékony kerettel határolt kijelzővel bír, az ára pedig kifejezetten olcsó lett.

A megjelenítésért egy 5.5 colos HD IPS kijelző felel, amelyet a négymagos, belépőszintű MTK6737 processzor hajt. Ehhez 3 GB RAM és 32 GB-os belső térhely jár, és bővítési lehetőség is van egészen 256 GB-ig. A fém kerettel és üveg hátlappal ellátott mobil Android 7.0 Nougat rendszerrel érkezik, és jó hír, hogy nemzetközi LTE támogatást kapunk, így a B20-as 4G sávról sem kell lemondanunk.

A kamerák felbontása 13 és 8 MP, a hátlapra ujjlenyomat-olvasó is került, az akkumulátor pedig 2700 mAh-s, ami az energiatakarékos hardverrel és kijelzővel valószínűleg azért korrekt üzemidőt nyújt.

A Bluboo D5 Pro most a gyártó és Tomtop közös akciójában kedvezményes áron, mindössze 99.99 dolláros áron rendelhető elő, és 15.5 dollárért választhatunk garantáltan vámmentes szállítást (Duty Free Shipping), így mindennel együtt kb. 29 ezer forintból kijön a mobil. További részletek és vásárlás az alábbi linken:

Forrás: Tomtop

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid