Fejlesztés alatt a Google Pixel 3

0

Talán még korai olyan okostelefonról beszélni, vagy szimplán csak spekulálni, ami még legalább egy fél évig nem lesz bemutatva, mi most mégis megtesszük ezt a Google Pixel 3 kapcsán. Valószínűleg egy véletlen folytán napvilágra került a készülék első hivatalos megemlítése. 

Az XDA Developers fejlesztői csapata egy bizonyos az Android operációs rendszer funkciójához köthető kódrészletben olyan leírásra bukkantak, amely említi a Google Pixel 3 készüléket. Bár a mobilról egyelőre nem tudni túl sokat, valami olyasmi derült ki a napvilágra került adatokból, hogy a keresőóriás referenciatelefonja újfajta hálózati megoldásokkal lesz ellátva. Az egyik többek között a Wi-Fi kapcsolódási lehetőségeket érinti, a készülék a jövőben időszakos frissítések helyett folyamatosan fogja keresni az elérhető hálózatokat, legalábbis valami ilyesmire tippelnek a hozzáértők.

Vélhetően a Google csapatának nem állt szándékában semmilyen belső használatra szánt adatot kiszivárogtatni az internetre, ám nem lehet egyszerű feladat minden egyes apró részletet elrejteni a kíváncsiskodó, kutakodó tekintetek elől. Úgy gondoljuk, ha egyszer végre a Google kiadja az Android P forráskódját, abból még többet meg fogunk tudni az érkező telefonjaikról is.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid