Bődületesen drága lett a TAG Heuer Super Mariós okosórája

0

A TAG Heuer egy svájci gyártó, amely luxusórákkal foglalkozik, de akadnak okosórák is a repertoárjában, mint például a TAG Heuer Connected. A készülék most kapott egy Super Mario témájú limitált kiadást, ami egyfelől elképesztően menő, másfelől könnyen okozhat szívritmuszavarokat, ha meglátjuk az árát.

A különlegesség forgalmazása július 15-én indul, és mindössze 2000 darab készülékek fognak értékesíteni, tehát a limitált szó ezúttal nem csupán hatásvadászat.

Az óra brutális árazással bír, már az alapjául szolgáló eredeti Connected modell sem volt piskóta a maga 1800 dolláros vagyis megközelítőleg 545 ezres árával, de ez az újdonság erre is rátesz, mivel 2150 dollárért lehet majd megvenni, ez most cirka 651 ezer forint, szóval nem kevés.

Az óra mindenütt tele van tematikus szimbólumokkal, megtalálni azokat a lünettán, de már a fekete piros színek is árulkodók. A készülék csiszolt fém oldalakkal bír, a koronában ott van a Marióra utaló M betű, mégpedig gravírozva, de természetesen a számtalan letölthető óralap között is bőséggel találni Super Mario témájút.

Az okosóra egy elegáns dobozban érkezik, jár mellé két szíj, az egyik fekete bőr és vörös szilikon, a másik pedig sportos, teljesen vörös szilikonból készült. Mindegyik csatján egy M betű látható.

Az okosóra a TAG Heuer Connected alapján készült, tehát hardveresen teljesen ugyanazt kínálja. A készülék Wear OS rendszert futtat, külső borítása 50 méter mélységig vízálló, megjelenítője pedig egy 1,39 colos OLED konstrukció, amelyet zafírüveg oltalmaz a karcok ellen.

A készülék rendelkezik beépített GLONASS és GPS műholdakkal kommunikáló navigációs rendszerrel, de Wi-Fi modullal és Bluetooth 4.1 modemmel is ellátták. Mondanunk sem kell, a Google Play Áruház is támogatott. Amennyiben megtetszett a készülék, és feltört lelked mélyéből a vérbeli gyűjtő, akkor ezen a linken tudhatsz meg többet az óráról.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid