Bréking: Idén elmarad az MWC!

0

Fontos és egyen szomorú hír minden telekommunikáció iránt rajongónak, hogy az idén elmarad az MWC expó a koronavírus fenyegetése miatt. Az esemény Barcelonában lett volna február 24. és 27. között, de egyre több vállalat mondta le a részvételt, így végül a szervezők lefújták az egészet.

Mióta tartják a rendezvényt nem volt példa arra, hogy azt le kelljen fújni, pedig már 1987 óta gyűlnek össze a GSMA hívására a telekommunikáció óriásai, hogy megmutassák a világnak legújabb és legforróbb portékáikat. Egyébként a szervezést végzők egészen a tegnapi napig igyekeztek biztosítani mindenkit arról, hogy a tervek szerint haladnak a dolgok és mindenképpen megtartják az expót, ám a vezetőség végül mégis meggondolta magát, és mivel amúgy sem sok mutatnivaló lett volna a távolmaradó cégek miatt, kaszálták az MWC-t.

Azt egyelőre nem tisztáztuk, mi lesz azokkal a rendezvényekkel, melyeket nem a kiállításon hanem előtte tartanak február 22-én i,lletve 23-án, ezeket ugyanis elvileg még nem mondták vissza, és mivel nem kapcsolódnak szorosan az MWC-hez, még az is lehet, hogy megtartják őket. Mostantól már csak a külön eseményeket tartó cégek döntése, hogy lebonyolítják-e őket vagy sem. Olyan gyártók rendeznének bemutatókat, mint a Xiaomi, a Huawei vagy az Oppo, de nem lennénk akkor sem meglepődve, ha ők is inkább lemondanák az részvételt. Az MWC szervezői mindenkit biztosítottak arról, hogy a sajnálatos fordulat ellenére a terveik szerint jövőre azért megtartják az expót Barcelonában, ami már 2006 óta biztosít helyszínt a rangos rendezvénynek. 

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid