Brutális 13 colos Sony táblagép jöhet!

0

A Sony hamarosan bemutatja a több zászlóshajót is tartalmazó Z4 szériáját, legalábbis számos szóbeszéd ezt állítja. Most pedig egy újabb pletyka röppent fel, amelynek a főszereplője egy 13 colos táblagép. A Sony Xperia Z4 Tablet Ultra 2015 legvérengzőbb fenevadja lehet, amennyiben igazak a hírek.

xperia-z4-tablet-ultra

Akárhogy is nézem, ez egy valódi Androidos dúvad lesz a kiszivárgott tulajdonságok alapján. A kijelző 13 hüvelykes, és Triluminos IPS technológián alapul, a felbontás pedig 4K, azaz 3840×2400 képpont. A rengeteg pixelt tartalmazó kijelzőt – és a készüléket úgy általában – egy Qualcomm Snapdragon 810 hivatott működtetni, amelynek magjait 2.86 GHz-re skálázták a japánok. A rendszermemória nekem elég hihetetlen, de 6 GB RAM-ról szólnak a hírek. A belső tárhely sem lesz kevés: 64 GB már az extrémebb igényeket is kényelmesen kielégíti.

A masina támogatni fogja a PS4 Remote Play-t, amelynek segítségével a tableten keresztül játszhatunk majd a PlayStation 4 játékainkkal. Várható még egy 8 megapixeles kamera, egy 12100 mAh-s masszív akkumulátor, és mindez 8.6 mm-es vastagsággal. Minden egyéb részlet megtalálható a fenti képen, amit persze nem szabad készpénznek venni. Az igazság akkor derül majd ki, ha a Sony leleplezi készülékét a 2015-ös CES vagy MWC kiállításon.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid