Új olcsó mobilok jönnek a Meizu-tól!

0

December 23-án lesz egy Meizu rendezvény, amelynek keretein belül két új, kedvező árú okostelefont is piacra dobhat a gyártó, teljesen új név alatt. Az egyik már korábban lebukott – ez fut K52 kódnév alatt, és írtunk is róla -, ám a friss hírek szerint megvan a társa is, amellyel együtt osztozkodhatnak a Blue Charm márkanéven.

meizu-blue-charm

A GizmoChina által lehozott kémfotókon már állítólag az új széria 4.7 hüvelykes masinája látható, ami a kínai gyártó másodlagos márkájának lehet az egyik példánya. A K52-ről már korábban is lehetett tudni ezt-azt: 4.7 colos 1080p-s kijelző, dualSIM támogatás, 2 GB RAM, 16 GB háttértár és nyolcmagos MT6752 processzor 1.7 GHz-es magokkal.

A másik készülék 5.5 hüvelykes kijelzőt kaphat Full HD felbontással, és ha lehet hinni a szóbeszédnek, a neve Blue Charm Note lesz.

Annyit lehet még tudni, hogy a mobilok világos színekben kerülnek majd piacra – akárcsak az iPhone 5C -, és a kisebbik okostelefonért kb. 128 dollárt kérhet majd el a gyártó. Akárhogy is, pár nap múlva többet fogunk tudni, és nem felejtünk el informálni Titeket sem!

Gizmochina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid