Kompakt csúcsmobil jön a Meizu-tól!

1

Nemrég mutatták be a Meizu MX4 Pro-t, ami a kínai gyártó idei zászlóshajójának, az MX4-nek a feljavított változataként is értelmezhető (ráadásul egészen kedvező árat kapott). Ennek ellenére a Meizu nem ül a babérjain, a GFXBench nevű tesztprogram pedig már le is buktatta a soron következő készüléküket. A k52 kódnév alatt futó eszközt a specifikációi alapján a felső kategóriába szánhatja a kínai vállalat.

meizu k52

A szóban forgó mobilról egyelőre azt tudni, hogy egy 64-bites, nyolcmagos MediaTek MT6752 processzor lesz a lelke, amelynek magjai 1.7 GHz-en duruzsolnak. A grafikus gyorsításért egy Mali-T7660-as GPU,  a röccenésmentes rendszerműködésért pedig 2 GB RAM felel majd. A készülék kijelzője 4.6 hüvelyken kínál Full HD felbontást, ez egyébként 478 ppi-t jelent. Belső tárhely gyanánt 16 GB-ot kapunk majd, amiből persze egy részt magának követel a mobilon futó Android 4.4.4-es KitKat, amihez a Meizu saját Flyme OS felhasználói felülete is hozzátartozik. Amit még érdemes megemlíteni, az az LTE modem megléte, amivel a villámgyors böngészés is lehetségessé válik majd. Kamerákról, akkuméretről egyelőre nem tudni semmit, de a spekulációk szerint a mobil ára valahol 163 dollár körül lesz majd.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid