Brutális csúcsmobillal készül az Elephone

0

Az Elephone egyike a legfigyelemreméltóbb kínai gyártóknak, remek készülékek egész sora fűződik a nevükhöz. Ráadásul a legfrissebb hírek szerint a vállalat még idén piacra fog dobni egy olyan csúcsmodellt, amivel keményen feladja a leckét a konkurenciának. 

Kezdjük talán a legelején, a hír forrásánál! A héten számos kínai telefonmárka képviselteti magát egy hongkongi rendezvényen, ami a Global Source Mobile Electronics Fair névre hallgat. Ha nem hallottál még róla, akkor egy olyan expót kell elképzelned, mint a Las Vegas-i CES, vagy a barcelonai MWC. Az egyik rezidens gyártó az Elephone, ami több más készülék mellett, egy rejtélyes új okostelefont is bemutatott a nagyérdemű előtt. Teljesen részletekbe menően nem derültek ki a telefon specifikációi, de ez a kevéske információ bőven elég ahhoz, hogy felkeltse a figyelmünket. 2K felbontású kijelző, 4 GB RAM, ujjlenyomat-olvasó és Intel processzor jellemzi majd ezt a titokzatos, készülőfélben lévő készüléket.

elephone-leak-2k-phone

A legutoljára említett Intel lapka azért is érdekes, mert ez lesz az első alkalom, hogy az Elephone nem egy MediaTek megoldást választ a mobilja meghajtására. Ami az operációs rendszert illeti, Android 5.0-ról és Windows 10-ről is szó esett, de azt még nem tudni, hogy két külön változatról, vagy egy dual-boot funkciós okostelefonról van-e szó. Egyébként nem lenne teljesen hihetetlen az sem, ha a mobil egyszerre futtatná a két szóban forgó rendszert, hiszen láttunk már hasonlót kínai gyártótól.

Elvileg így fog kinézni az Elephone újdonsága

Elvileg így fog kinézni az Elephone újdonsága

A fotózás minőségét sem bízná a véletlenre az Elephone, ugyanis a hátlapi kamerába egy 21 megapixeles Sony IMX 23021 szenzort szerelnének. Jelen pillanatban ennyit tudni az Elephone rejtélyes csúcsmobiljáról, de szemmel fogjuk tartani a készüléket, és amint bármi új kiderül, azonnal meg fogjuk írni Nektek!

Egyébként már csak azért is érdemes figyelemmel kísérni az Elephone készülékeket, mert a kínai gyártó termékei hamarosan hazánkban is kaphatók lesznek a Ping Digital jóvoltából.

GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid