Brutális kameraszigettel érkezik az Oppo Find X7 Pro

0

Az Oppo egyik soron következő nagy dobása a Find X7 széria bemutatása lesz, amelynek tagjait Hasselblad HyperTone kamerákkal szerelik fel. Nemrég olyan képek tűntek fel az interneten, amin a Pro kiadás, és annak minden túlzás nélkül félelmetes, nyolcszög alakú kameraszigete látható.

Az Oppo Find X7 Pro hátoldalára hatalmas méretű, nyolcszög alakú kamerasziget kerülhet, a készlet összesen négy képrögzítő egységből áll. A korábbi szóbeszédek szerint az okostelefon elsődleges kamerája egy 1 hüvelykes Sony LYT-900 szenzorral lesz felvértezve, ugyanez a modul kerülhet a Vivo X100 Pro+, és várhatóan a Xiaomi 14 Ultra hátoldalára is.

A maradék három érzékelőről egyelőre nem tudni konkrétumokat, de vélhetően egy ultraszéles látószögű, egy rövid periszkópos, valamint egy nagyobb optikai zoomot biztosító megoldás társulhat a Sony kamerája mellé. Hiába a gigantikus kamerasziget, azon már nem jutott hely a LED-villanónak, az külön helyre került, a hátlap bal felső sarkába.

A másik fotó szemből mutatja az Oppo Find X7 Prót, kiválóan kivehető annak ívelt megjelenítője, ami valószínűleg egy LTPO AMOLED konstrukció lesz. Az előlapi kamera a jól megszokott módon egy kivágásba kerül, és az sem meglepő, hogy a képernyő részét képezi majd egy ujjlenyomat-olvasó szenzor is. A panel takarásában állítólag Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet teljesít szolgálatot, míg az alapmodell meghajtásáért MediaTek Dimensity 9300 chipset felelhet. Mindkét okostelefon elérhető lesz akár 16 GB RAM-mal és 1 TB háttértárral, illetve a gyártó korábban megerősítette, hogy támogatni fogják a műholdas üzenetküldést is.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid