Samsung helyett Sony kamerával jöhet a Galaxy S25

0

Nagyjából másfél hónap múlva mutatják be a Samsung Galaxy S24 modelleket, a főbb jellemzők már ki is szivárogtak nemrég néhány valós kép társaságában. Most viszont a következő szériáról, a Galaxy S25 modellekről posztolt egy megbízható forrás, a bejegyzés szerint a gyártó lecseréli a fő kamerát egy olyanra, ami már nem házon belül készül.

A Samsung a Galaxy S22 és S22+ telefonoknál vezette be az 50 MP-es ISOCELL GN5 érzékelőt, az idei Galaxy S23 és S23+ modelleknél pedig egy hasonló, szintén 50 MP-es GN3 megoldást használt. A januárban debütáló Galaxy S24 és Galaxy S24+ szintén ilyen kamerát kaphat, egy évvel később viszont úgy néz ki, hogy Sony szenzorra vált a Samsung.

Az új jelentés a megbízható szivárogtatótól, @Tech_Reve-től származik, aki komoly tapasztalattal rendelkezik a Samsung pletykák terén. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen Sony érzékelővel jön a két kisebb Galaxy S25 modell, ami nem is meglepő, hiszen még messze van a debütálás, de a forrás szerint gyakorlatilag már eldőlt, hogy lecserélik a szenzort.

A Galaxy S25 Ultra esetében viszont továbbra is saját érzékelőt használ majd a Samsung, ami állítólag egy új, 1 colos, 200 MP-es megoldás lesz, 0,8 µm-es fizikai képpontokkal, Dual Pixel autofókusszal és szenzoron belüli Crop Zoom nagyítással. Egy másik pletyka szerint a Galaxy S25 sorozatot Exynos 2500 lapkakészlettel szerelik majd, amelyet várhatóan a Samsung 3 nm-es megoldásával fognak gyártani, és 10-magos CPU-val rendelkezik.

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid