Jön a Vernee Apollo 2 – Helio X30, 8 GB RAM és 256 GB tárhely?

0

A kínai Vernee jön fel mint a talajvíz, készülékeik egyre elterjedtebbek és népszerűbbek, sőt, már a magyar vásárlóközönség is elég jól ismeri a gyártót, illetve annak mobiljait. Az ázsiai brand nemrég egy Facebook posztban tudatta a követőkkel, hogy az Apollo széria hamarosan új telefonnal gazdagodik, és a pletykák szerint az újdonság cseppet sem lesz gyenge.

A gyártó által közzétett kedvcsinálón jól látható, hogy a telefonnak egy komoly kijelzőt/előlap aránya lesz, és okkal feltételezhetünk egy Super AMOLED panelt. A készülék ha minden igaz fémházat kap, a hátoldalra pedig ujjlenyomat-olvasó, valamint egy duál kamerakészlet kerül. Utóbbi támogatni fogja a portrémódban való képrögzítést.

A Vernee Apollo 2 a hírek szerint egy valódi fenevad lesz tízmagos Helio X30 processzorral, nem kevesebb mint 8 GB RAM-mal és egy 256 GB-os belső tárolóval. Az egészben az lesz a klassz, hogy az ár állítólag nem lesz magasabb 400 dollárnál, így a Vernee ajánlata maximálisan ütőképes lehet, akár híresebb gyártók készülékeivel szemben is. A telefon bemutatója a barcelonai MWC kiállításon lesz február végén.

GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid