Itt az új HTC U11 EYEs okostelefon

0

Megérkezett a legújabb HTC okostelefon, ami nem más, mint az U11 EYEs. A készülék a jelenlegi divatnak megfelelő kijelzővel, arcfelismeréssel, valamint legfőbb érdekességként duál előlapi kamerakészlettel került bemutatásra.

A telefon ugyanazt a 18:9-es képarányú 6 colos Full HD+ megjelenítőt kapta, mint a tavalyi HTC zászlóshajó, ugyanakkor a beltartalom már egy kicsit visszafogottabb. A mobil burkolata alatt egy Qualcomm Snapdragon 652 lapkakészlet dolgozik, ami a középkategória egyik bajnoka. A hátoldal ékessége egy 12 megapixeles UltraPixel kamera f/1.7 rekeszértékkel. Az apparátus Full HD felbontásban képes lassított felvételeket készíteni, másodpercenként 120 képkockával.

Az előlapi duál kamerakészlet az, amiről a telefon végeredményében a nevét kapta. Az érzékelők 5 megapixelesek, apertúrájuk f/2.2, és ezek a szenzorok teszik lehetővé a Face Unlock, vagyis az arcfelismerés alapú képernyő feloldást. A képrögzítő megoldás támogatja a portrémódot, a mesterséges háttér homályosítást, és számos kiterjesztett valóságra épülő Snapchat-szerű matricát használhatunk a segítségével.

Az imént említett processzor mellé 4 GB RAM került, ezen felül pedig van egy 64 GB-os belső tárhely is, ami ha esetleg nem lenne elegendő, még mindig lehetséges a microSD kártyás bővítési lehetőség. Az akkumulátor kapacitása 3930 mAh, vagyis pontosan annyi mint a HTC U11+ esetében. A hasonlóságok egyébként a külsőségekben tovább folytatódnak, a telefon burkolata Liquid Surface bevonattal van ellátva, akárcsak a 2017-es zászlóshajó.

A 157.9 x 74.99 x 8.5 mm-es térbeli jellemzőkkel bíró okostelefon a mérlegen 185 grammot nyom, és háromféle színben lesz kapható: fekete, ezüstkék, valamint vörös. A mobil megkapta az Edge Sense funkciót is, így a keretet gyömöszölve mindenféle lehetőséget hívhatunk elő az okostelefonból. A HTC újdonsága IP67 védelemmel van ellátva, az ára pedig 505 dollár körül alakul.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid