Brutális strapatesztnek vetették alá a Samsung Galaxy Note 8-at

0

Nagy felelősség nyugszik a frissen bemutatott Samsung Galaxy Note 8 vállán, hiszen több szempontból is felül kell emelkednie botrányos módon megbukott elődjén. A felhasználók szempontjából – sok más mellett – már az is egy jó ajánlólevél lehet, ha a készülék bírja a kiképzést, és a tőle telhető módon ellenáll a külső behatásoknak. JerryRigEverything YouTube csatornáján most próbára tették, mit is bír a méregdrága csúcstelefon. 

A készüléket a már megszokott karcolási, égetési, és hajlítási teszteknek vetette alá a nem kicsit elvetemült YouTube videós. Lehet ezek a próbatételek drasztikusnak tűnnek az átlagember számára, de azért talán nem hátrányos tudni, hogy mégis mire számítsunk strapabírás terén egy több mint 300 ezer forintos okostelefontól. Zack tapasztalatait az alábbi videó summázza.

Összességében kijelenthetjük, hogy a felvétel alapján a Samsung készüléke elég jól állja a sarat. Az üveg például pont azon a szinten kezd el karcolódni, amelyiken a többi Gorilla Glass 5-tel borított okostelefon, és az is kiderül, hogy normál erő kifejtése mellett a telefon egyáltalán nem elhajlítható.

A csúcskategóriás mobiltelefon a tüzet már kevésbé bírja, alig tíz másodpercnyi égetés után a készülék kijelzője végleges sérüléseket szenved. Úgy látszik az LCD panelekkel ellentétben az AMOLED többé nem áll helyre, de persze ez nem akkora gond, hiszen a hétköznapokban ritkán fordul elő ilyen baleset. Az ujjlenyomat-olvasó megkarcolható, de a fizikai behatás után is működőképes marad. Mivel a keret fémből készült, nem meglepő módon össze lehet csikarni.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid