Brutális teljesítményre képes a Samsung Galaxy S10 processzora

0

Az Exynos 9820 lesz várhatóan a Galaxy S10 mobilok lelke, ami minden bizonnyal méltó lesz 2019 csúcskategóriájához az okostelefonok világában. Ezt látszik megerősíteni az a benchmark eredmény is, ami nemrég napvilágra került, és amiben a fejlesztés alatt álló lapka előzi még az újabb iPhone-okat is.

A tesztelt modell az SM-N960X számot viseli, amiből arra lehetne következtetni, hogy ez valamilyen Galaxy Note 9 prototípus. A rejtélyes szerkezet félelmetes, 12246 pontot ért el a többmagos teljesítmény mérése során, valamint 4089-et az egymagos tesztelés végén. A népszerű GeekBench applikációt használták a dél-koreai vállalat mérnökei, amelynek toplistájában az Android rendszert futtató mobilok között a Galaxy S9+ vezeti a sort. A jelenlegi zászlóshajó belsejében Exynos 9810 ketyeg, többmagos teljesítmény tesztelésekor 8679, egymagos mérések során pedig 3372 pontot szerzett, tehát számottevő előrelépést hoz majd az új hardver.

Ezek az eredmények felülmúlják az összes mostani csúcsobilt, és a még be sem mutatott 7 nanométeres csíkszélességű Exynos 9820-at jelölik meg az erő forrásának. Ugyebár ez a Galaxy S10 mobilok belsejében fog dolgozni, és nagy valószínűséggel még nem kerül bele az idén debütáló Galaxy Note 9 burkolata alá.

Amennyiben az itt látott eredmények valósak, akkor a legvalószínűbb az, hogy valamilyen kísérleti prototípusról van szó, esetleg gyártási minta lehet a háttérben.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid