Meglepően jól bírja a strapát a Vivo NEX S

0

Kés alá feküdt a Vivo NEX S, amely rengeteg technológia újítást vonultat fel. A fejlesztők úgy tűnik, hogy nagyon jó munkát végeztek, hiszen kifejezetten szívósnak bizonyult a mobil.

Hatalmas, 6.59 colos kijelző, vékony kávák, kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasó, és periszkópszerűen kiemelkedő kamera jellemzi a Vivo futurisztikus mobilját. Azt hinnénk ennyi újítás nyilván hoz magával némi kellemetlenséget is, pláne mikor sérülésnek van kitéve a készülék. A jó hír, hogy Zack (Jerry Rig Everthing) ennek pont az ellenkezőjét bizonyítja be számunkra.

A különleges kamera tartósságát sokan kétségbe vonták, ám nagyon jól vizsgázik a teszten. A karcolásoknál hasonló eredményt ér el a telefon, mint a konkurensek, és szerencsére az ujjlenyomat-olvasónak sem okoznak gondot a csikarások. Érdekességképpen szemléltetik a mobil hangszórót helyettesítő megoldását is. A NEX S a kijelző vibráltatásával bocsát ki hangot. Egy kissé furának tűnik, de működik a dolog.

Az AMOLED kijelző kifejezetten jól bírja a hőt, mivel egy percig nyílt lángnak kitéve is minimális elváltozást produkált. A hajlítás teszt is érdekes lett, mivel az átlagnál talán jobban hajlik a mobil, ám meglepő módon ennek semmilyen következménye nem lett.

Kifejezetten jól szerepelt tehát a Vivo legújabb készüléke, és a rengeteg újítás ellenére is kijelenthetjük, hogy simán megállja a helyét a csúcskategória legjobjai között.

Forrás: JerryRigEverthing

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid