Brutálisan növelte az eladásait a Xiaomi!

0

Hazánkban is egyre többet hallani a Xiaomi készülékeiről, ami mindenképpen jól jelzi, hogy nemzetközi szinten is terjedőben van a kínai márka. Egy friss jelentés szerint pedig az eladási mennyiséget tekintve is óriási sikereket érnek el.

2014 első felében a Xiaomi összesen 26.11 millió okostelefont adott el, ami majdnem háromszoros (pontosan 271%-os) növekedést jelent az egy évvel ezelőtti hasonló időszakhoz képest. Tavaly egyébként összesen 18.7 millió mobilt szállítottak le, tehát az utóbbi hat hónap a teljes 2013-as eladási mennyiséget is felülmúlja.

xiaomi-achievements

Persze már a tavalyi eredmény is nagyon szép volt, mivel 2012-ben még “csak” 7.19 millió telefont adtak el. A tendencia tehát már tart egy ideje, hiszen évről évre hatalmas fejlődést produkálnak.

A jövőbeli terveik is elég komolyak, hiszen 2014-re összesen 60 millió mobiltelefon leszállítását tűzték ki célul, és erre meg is van a reális esélyük.

A Xiaomi sikereit jelzi az is, hogy két készülékük is szerepelt a 10 legtöbbet eladott okostelefont tartalmazó listán még februárban. A Redmi és a Mi-3 mobilokon kívül csak Apple és Samsung készülékek voltak a sorban.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid