Új Panasonic okostelefon érkezett

4

Még mindig nehéz megszokni, hogy olyan gyártók is elkezdtek tevékenykedni az okostelefonos piacon, mint a Kodak, a Pepsi (!) vagy a Panasonic. Mindenesetre a fotózásban, illetve egyéb műfajokban már többszörösen bizonyított manufaktúrák itt vannak, és köszönik szépen, de egyelőre maradnának. A Panasonic új okosmobilja olcsó lett, és kellemesen felszerelt, ezért megérdemel pár sort. 

A Panasonic P88 nem akarja megváltani a világot, de amire megalkották – fejlődő országok számára szánt olcsó mobil -, arra tökéletes. Az ára is ehhez méltó: 140 dollárnak megfelelő helyi pénzért lehet megvásárolni Indiában.

A japán kijelzővédő üvegekkel foglalkozó Asahi 2.5D-s üvegével oltalmazott 5.3 colos megjelenítőn 720p felbontásban jelenik meg a tartalom, ami 2016 végén már nem annyira acélos, de mindennapi használatra azért elég az a 277 ppi pixelsűrűség. A belső erőt egy 1.25 GHz-re skálázott négymagos processzor biztosítja, amelynek konkrét típusa egyelőre nem ismert. A történet 2 GB RAM-nak, valamint egy 16 GB-os belső tárhelynek köszönhetően lesz teljesen kerek.

panasonic-p88

A hátlapi 13 megapixeles kamera nem kevesebb, mint három LED villanót kapott, de az előlapi 5 megapixeles szenzor is megkapta a saját vakuját, tehát szelfizésre fel! A telefonon Android Marshmallow rendszer fut, a készülék támogatja a VoLTE-t, és természetesen van b/g/n-es Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, ráadásul a szerkezet duál SIM képes. A mobil szénszürke, valamint arany árnyalatokban kapható, mindösszesen 8.35 mm vastag, a mérlegen pedig 156 grammot nyom. A súly jó részét vélhetően a 2600 milliamperórás akkumulátor adja. Reméljük a mobil nem ragad le Indiában, mert egy ilyen egyszerű, és olcsó okostelefon kellemesen színezné akár az itthoni termékekpalettát is.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid