Megvan mikor érkezik a Gionee 6 GB RAM-mal szerelt akkubajnoka

0

Akkumulátoros nagyágyúként emlegetjük, de a Gionee M2017 nem csak a masszív telep miatt lesz kiemelkedő készülék. A telefon előző hónapban tűnt fel először a kínai telekommunikációs hivatal adatbázisában, majd később hivatalos teaseren pózolt a közelmúltban. Egy újabb plakát pedig most felfedte a bemutató napját.

A fotó maga szinte teljesen azonos az előzővel, egy fontos új információ mégis ott virít a képen, ez pedig a Gionee M2017 bemutatójának dátuma. A készüléket egy különleges rendezvény keretein belül fogják hivatalosan leleplezni, mégpedig december 26-án.

gionee-m2017

A későn kelők kedvéért elmondjuk, miért is olyan nagy szám ez a készülék. Az 5.7 colos QHD megjelenítő és a hátlapon található 12+13 megapixeles duál kamera kiépítés már önmagában sem hangzik rosszul, de az akkumulátor kapacitása valami félelmetes: 7000 milliamperóra. A hardver további elemei sem piskóták, a rendszermemória 6 GB, a beépített tárhely 128 GB-os, a nyers erőt pedig a 8 magos Helio P10 processzor biztosítja.

gionee-m2017

Az előlapi kamera felbontása 8 megapixel, a mobil dimenziói 155.2 × 77.6 × 10.65 mm-esek, tömege 230 gramm. Az ujjlenyomat-olvasóval is felturbózott okostelefon Android 6.0.1 rendszert fog futtatni. Fontos lenne még tudni a várható árat és az elérhetőséget, de ezekről egyelőre semmi nem szivárgott ki.

GSMArena 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid