Hat új középkategóriás mobillal készül az LG

0

Egyre jobban közeledik a januári CES expó, amelyre a dél-koreai LG is gőzerővel készül, egészen pontosan hat vadonatúk okostelefonnal. Ezek a mobilok nem a csúcshardverre vágyók igényeit hivatottak kielégíteni, a középkategóriában fognak harcba szállni a vásárlók kegyeiért. 

Azt mondtam a bevezetőben, hogy vadonatúj mobilokról van szó, de ez ebben a formában nem teljesen igaz, a javuk már meglévő okostelefonok következő kiadása lesz. Ilyen példának okáért a K3 2017, amelynek megjelenítőjét 4.5 colosra szabták a gyártó mérnökei, ezen felül tudni lehet, hogy a hátlapi kamera felbontása 5, míg az előlapié 2 megapixel lesz. Az aksi kapacitása 2100 milliamperóra lehet, ami azt jelenti, hogy csak a telep mérete, illetve a frontoldali szenzor felbontása mutat érdemi fejlődést.

Aztán ott van a K4 2017, aminek 4.7 colos megjelenítője, valamint 8 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerája lesz. Az akkumulátor kapacitása 2500 milliamperórára módosul, ami összességében lehelettel nagyobb kijelzőt, komolyabb kamerákat, és sokkal jobb üzemidőt jelenthet az elődhöz képest.

LG K8

LG K8

A K8 2017-es kiadása 5 colos HD képernyővel büszkélkedhet, valamint egy 13 megapixeles elsődleges kamerával, amelyet egy 5 megapixeles előlapi apparátus egészít ki. A telep 2500 milliamperórás, és ez összességében változatlan méretű megjelenítőt, megnövelt felbontású előlapi kamerát, illetve nagyobb akkumulátort jelent.

A K10 2017 5.3 colos kijelzővel, HD felbontással, 5 megapixeles széles látószögű előlapi kamerával, ujjlenyomat-olvasóval, hátlapra pozicionált gombokkal, és elől-hátul 2.5D-s üvegburkolattal indul harcba. Ennél a mobilnál nagyon úgy fest, hogy elsősorban a formaterv lesz az, ami megváltozik.

LG K10

LG K10

Van a soron következő LG okostelefonok között egy X Calibur elnevezésű mobil is, ami egy strapatelefon lesz IP68-as tanúsítvánnyal. A katonai standardok szerint készült telefon 4100 milliamperórás aksija már komolyabb üzemidővel kecsegtet.

Az LG Stylus 3 5.7 colos képernyője okán már a phabletek között versenyezhet. A 13 megapixeles hátlapi, az 5 megapixeles előlapi kamera – mindkettő vakuval -, illetve a digitális toll mind-mind komoly fegyvertények. A telefon további említésre méltó specifikációi között ott szerepel az ujjlenyomat-olvasó, a hátlapra szerelt gombok, valamint a 3200 milliamperórás akkumulátor, ami 200 milliamperórával nagyobb, mint a Stylus 2-é.

LG Stylus 2

LG Stylus 2

A februári MWC-n még egy LG telefonra lehet számítani, ez pedig az X Power 2. A mobilnak 5.5 colos 720p-s kijelzője, 13 megapixeles elsődleges, valamint 5 megapixeles széles látószögű előlapi kamerája, illetve termetes, 4500 milliamperórás akkumulátora lesz. Itt a képernyőméret az, ami megnövekedett, a teleppel egyetemben.

A fent olvasható adatok mindegyike különféle LG marketing kiadványokból származik – állítólag. Az új K-szériás mobilok január közepén, a Stylus 3 február közepén, az X Calibur március közepén, míg az X Power 2 várhatóan április végén fog megjelenni.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid