Sokan arra panaszkodnak, hogy kellemetlen szagú a Samsung Galaxy S24 Ultra S Pen tolla

0

Egyes felhasználók szerint a Samsung Galaxy S24 Ultra S Pen tolla égett műanyag szagát árasztja magából, de ez nem feltétlenül újdonság, állítólag a korábbi Ultra modellek esetében is lehetett ilyet tapasztalni. A hírek szerint mindez azért van, mert az okostelefon belsejében dolgozó hardver hője reakcióba lép azzal a műanyaggal, amiből a stylus készült.

A Samsung Galaxy S24 Ultra rengeteg mindent kínál a prémium okostelefonok rajongói számára, az egyik leghasznosabb extra sokak szerint maga az S Pen toll, ami megőrzi a Galaxy Note mobilok szellemi örökségét, miközben hasznos funkciókat kínál a készülékek tulajdonosai számára. Kérdéses ugyan, hogy kinek és miért jutna ilyesmi eszébe, de a legfrissebb értesülések szerint nem érdemes szagolgatni a tartozékot, mert állítólag igencsak büdös lehet.

Az egyik Reddit-felhasználó indított el lavinát a közösségi oldalon, amikor felvetette, hogy Galaxy S24 Ultrájanak bűzlik az S Pen tolla, és másokat is arra ösztönzött, hogy szagolják meg a sajátjukat, megerősítés vagy cáfolat céljából. Rengetegen azt a visszajelzést adták, hogy az ő S Penjük is kellemetlen szagú.

Sajnos nem tudtuk ezt konkrétan leellenőrizni, de az Android Authority újságírója is megerősíti a dolgot. Van nekünk is S Pen a házunk táján, de az egy Pro variáns, ami nem kerül a készülék belsejébe, így nem is hevítheti a burkolat alatt termelődő hő. Visszatérve a szagra: egyáltalán nem egy messziről érezhető szagról van szó, elég közel kell a tollat az orrhoz tartani, hogy észlelni lehessen, de nagyon úgy fest, hogy a Redditen egyáltalán nem állítottak valótlant. Sokan számoltak be arról is, hogy játék közben égett szagot éreztek a készülékükből, de ezt eddig sosem kötötték össze az S Pennel.

Nagyon aggódni a dolog miatt viszont nem érdemes, mert látványos károsodással és korrózióval nem jár a jelenség. És mit mond a gyártó?

Amikor a Samsung közösségi fórumain hasonló problémát jelentettek be, az egyik moderátor azt válaszolta, hogy a telefon belső részeinek hője valóban okozhatja az S Pen műanyagának felmelegedését. Egyes felhasználók szerint a korábbi Galaxy S Ultra modellek esetében is érezhető volt a szag, de mivel még senki nem számolt be elolvadt S Pen tollakról, valószínűleg nem érdemes pánikba esni. Biztos, ami biztos alapon az Android Authority megkereste a Samsungot az üggyel kapcsolatban, ha választ kapnak, arról mi is be fogunk számolni.

Forrás: Android Authority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid