Nagyobb kijelzővel jöhet a Samsung Galaxy S25

0

A kijelzők méretnövekedése egy erős trend volt az utóbbi években, ami nem feltétlenül egy rossz dolog, hiszen kifejezetten népszerűek a hatalmas megjelenítővel szerelt modellek, ugyanakkor egy kifejezetten a kompaktsága miatt előnyös modellnél ez rosszul is elsülhet. Márpedig a Samsung erre készülhet a Galaxy S25-tel.

A Galaxy S24 csak minimálisan kapott nagyobb kijelzőt, mint az S23, egész pontosan 6,1 colról 6,2 colra nőtt a képátló. A friss zászlóshajó-széria legkisebb tagja még így is meglehetősen kompakt, és valószínűleg éppen emiatt népszerű, nem mindenki szereti az óriási méretű telefonokat.

A legfrissebb hírek szerint a Samsung folytatja a tendenciát, és a Galaxy S25 esetében folytatják a kijelző növelését, így 6,36 colos lehet a következő kiadás. Ez sem egy óriási növekedés, de jó eséllyel emiatt maga a készülék is nagyobb lesz, hiszen a kávát nem lehet a végtelenségig vékonyítani.

Samsung Galaxy S24

Hogy pontosan miért növeli 6,36 colra a Galaxy S25-öt a Samsung, azt nem tudhatjuk biztosra, de a Xiaomi 14 is kijelzője is pontosan ekkora, és állítólag az iPhone 16 Pro is 6,3 colos lesz, tehát minden bizonnyal szeretnének minél közelebb kerülni a konkurenciához.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid