Robotporszívót és elektromos bicajt akciózott le EU raktárról a Cafago

0

Újabb két frissen leárazott terméket mutatunk be nektek, amelyekben az a közös, hogy a Cafago európai raktárából lehet megrendelni őket, így gyorsan megérkeznek, és a vámolás miatt sem kell aggódni. Az egyik a Xiaomi új robotporszívója, ami a nagy tudása ellenére kedvező áron vihető, a másik pedig egy nemrég megjelent elektromos kerékpár, amit kompakt méret és hosszú hatótáv jellemez.

Xiaomi Mijia Pro robotporszívó

Bár a jelenlegi helyzet miatt egyre többen kényszerültünk a négy fal közé, ez még nem jelenti azt, hogy sokkal népszerűbb lett volna a takarítás bármelyik változata. Továbbra is kiváló segítség lehet a lakás tisztán tartásában egy robotporszívó, és akkor már miért ne vásároljunk meg az egyik legújabb típust kedvenc kínai gyártónktól? A Xiaomi Mijia Pro készülék erőteljes szívóerővel rendelkezik, ami számszerűsítve 2100 Pa, és háromféle tisztítási módot tesz lehetővé, lehet vele seperni és felmosni, csak seperni, valamint csak felmosni.

Ahhoz, vagy a gépezet által elvégzett munka valóban igényes legyen, szükséges volt a fejlett lézeres navigáció beszerelése, összesen 12 többirányú precíz érzékelő segíti a porszívót abban, hogy a lehető leghatékonyabban, leggyorsabban végezte a munkáját, és elkerülje a lehetséges akadályokat. Természetesen ehhez szoftveres alapok is szükségesek, de ezekről szintén gondoskodott a gyártó, magyarán szólva rendelkezésre áll az intelligens és dinamikus útvonaltervezés.

A Xiaomi Mijia Pro belsejében egy 3200 mAh kapacitású akkumulátor található, ami egyetlen feltöltéssel simán biztosít annyi kakaót a gépezetnek, hogy egy közepes méretű lakást minden különösebb gond nélkül kitakarítson. Amennyiben munka közben érné a lemerülés veszélye, akkor az apróság képes önállóan visszatérni a töltőállomásra, majd onnan folytatni a munkát, ahol abbahagyta.

A Xiaomi Mijia Pro teljesen önállóan végzi a munkáját, de ebbe mi magunk is beleszólhatunk egy okostelefonos applikáció telepítését követően, ezután pedig számos opció áll majd a rendelkezésünkre, lehet beállítani virtuális falakat, kijelölni tisztítandó területeket, időzíthetünk, sok más egyéb lehetőség mellett. A vastagabb szőnyegek és küszöbök sem jelentenek problémát, ameddig nem magasabbak, mint 2 cm.

A Xiaomi Mijia Pro robotporszívó most mindössze 299,99 eurós áron rendelhető a Cafago webáruházából, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 103 200 forintot jelent. További műszaki részletekért és megrendelésért kattintsatok erre a linkre!

DYU D3 elektromos kerékpár

Sem rá, sem lebeszélni nem akarunk senkit, hogy a szabadban az utakat szelje, de mivel megérkezett a jó idő, meg tudjuk érteni azokat, akik inkább kint szeretnének lenni, ameddig megtehetik. És persze nem szabad megfeledkezni azokról sem, akik munkába járnak, ingáznak, számukra kiváló választás lehet egy elektromos kerékpár, ami városon belül, illetve két város között sokkal gazdaságosabb és környezetkímélőbb alternatíva, mint a személygépjármű.

A DYU D3 14 colos kerekeken gördül, és használható teljesen elektromos, hibrid, valamint emberi meghajtással egyaránt. A szerkezet belsejében zakatoló elektromotor képes akár 25 km/h sebességet is biztosítani, és teljesen elektromos meghajtás esetén a maximális hatótáv 45-50 km, amennyiben pedig mi is besegítünk a motornak, úgy elérhető akár 70 km is. A készülék strapabíró, alumínium ötvözetből készült váza hosszú távon is képes megtűrni magán egy akár 120 kg-os felhasználót is, ami mindenképpen pozitívum.

A DYU D3 könnyedén összehajtható, így tárolása, szállítása nem lehet gond. A készülék mellé jár egy okostelefonos alkalmazás, amivel monitorozni tudjuk a szerkezet állapotát, le tudjuk ellenőrizni a rendelkezésre álló akkumulátor-töltöttséget, és még egy csomó fontos információt ki lehet deríteni a segítségével. A DYU D3 rendelkezik saját beépített világítással, így a biztonságos közlekedés egyetlen pillanatig sem lehet alku tárgya.

Ez a moped kialakítású villanyhajtású drótszamár most mindössze 529,99 eurós áron rendelhető a Cafago webáruházából, ami magyar valuta átszámítva nagyjából 182 500 forintot jelent. Ha szeretnél többet tudni a kerékpárról, esetleg magad is birtokba vennél egyet, akkor kattints erre a linkre!

 

További akciókért látogass el a Cafago kezdőlapjára.

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid