Carl Pei kitért a válaszadás elől, amikor a Nothing Phone (1) Android 13 frissítéséről kérdezték

0

A nyáron debütált a Nothing Phone (1), amely a OnePlus berkeit elhagyó egykori alapító, Carl Pei új cégének legelső okostelefonja. Mikor nemrégiben a vállalat vezetőjét a mobil Android 13 frissítéséről kérdezték, a rangos úriember kitért a válaszadás előtt.

A készülék frissítésével kapcsolatos kérdést nem egy újságíró, hanem egy mezei felhasználó, rajongó tette fel Carl Pei számára, mégpedig a Twitteren. Pei pedig azt a választ adta, hogy egy termék több, mint a specifikációi, a funkciói, illetve a verziószámai. Marketinges körökben egy ilyen választ sokan úgy értelmeznének, hogy a Nothing Phone (1) egyáltalán nem fog semmilyen Android 13 frissítést kapni.

Remélhetőleg nem ilyesmiről van szó, mert a vállalat korábban ígéretet tett arra, hogy az okostelefon legalább három teljes Android verziót is meg fog kapni. Nagy valószínűséggel készül az a bizonyos frissítés a színfalak mögött, ugyanakkor egy ennél kecsegtetőbb válasz mégiscsak jobban hangzott volna, még ha az nem is árul el konkrétumokat.

forrás: inside-digital.de

Már az is elég cinkes volt, hogy független fejlesztőknek kellett kiderítenie, hogy a Nothing Phone (1) nem hozza az előzetesen beígért, a marketing-kiadványokon szereplő tulajdonságokat – konkrétan a képernyő nem tudta azt a maximális fényerőt, ami a telefon adatlapján fel volt tüntetve. Ráadásul még utólag módosítottak is a hivatalos adatokon, amikor a dolog kibukott, ami eléggé megkérdőjelezhető húzás, egy ilyen után elég csúnya lenne, ha a frissítések terén sem hozná az ígéreteket a mobil.

Márpedig bizonyos hangok szerint a készülékre nagyon is ráférne egy frissítés, mert a Nothing Phone (1) szoftveréről úgy gondolják, hogy cseppet vérszegényre sikeredett. A telefonnak jót tennének az Android 13 által biztosított újítások, friss funkciók. Az Android Authority csapata egyébként megkereste a gyártót az üggyel kapcsolatban, de eddig még nem kaptak érdemleges választ.

Forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid