CF58 okosóra színes kijelzővel 7.000 Ft-os áron

0

Megérkezett a CF58 okosóra, ami a szinte filléres árához képest sok remek tulajdonsággal és funkcióval rendelkezik. Nézzük, mit lehet tudni róla!

Kezdjük is mindjárt a kijelzővel, ami 1,3 colos, és IPS technológiát használ, vagyis szép színekre és nagy betekintési szögekre számíthatunk, a vezérlés pedig egyetlen érintőgomb segítségével történik. A ház az IP67 tanúsítványnak megfelelően vízálló, ami remek hír, a szíj pedig cserélhető, ami szintén nem utolsó szempont.

A CF58 okosóra Bluetoot 4.0 kapcsolatot használ, és kompatibilis Android mobilokkal, illetve iPhone-okkal is. Természetesen van lépésszámláló és alvásmonitor, de kapunk néhány speciális sportmódot is (futás, séta, kerékpár, foci, ugrókötél, stb.). Nem marad ki az optikai pulzusmérő sem, ami méri a véroxigén szintet is, sőt, állítólag vérnyomásmérő is került a készülékbe, bár ezt utóbbi azért valószínűleg nem túlzottan pontos, így orvosi célokra nem ajánlott.

Az értesítések kijelzése manapság már alap, így a CF58-ból sem maradt ki, és elsüthetjük vele a telefon kameráját is szükség esetén. Hasznos lehet még a zenevezérlés, ami annyit jelent, hogy a mobil zenelejátszóját az óráról is tudod irányítani, így nem kell mindig a telefonhoz nyúlni, ha mondjuk számot akarsz váltani.

Az okosórán többféle gyári órakép is van, de újakat valószínűleg nem lehet rá telepíteni. Amiről még nem esett szó, az az aksi. A kütyübe egy 150 mAh-s telep került, amivel a gyártó 7 napos készenléti időt ígér, de aktív használattal ez nyilván kevesebb lesz. Az árra viszont nem lehet panaszunk, hiszen a CF58 okosóra akcióban mindössze 23,99 dollárba kerül most a GearBest oldalán, ami átszámolva olyan 7.000 Ft-ra jön ki. Azt alacsony összeg miatt ráadásul a vámolás is kizárt. További részletek és rendelés az alábbi linken:

 

További akciós okosórák ezen a linken.

Ha pedig Magyarországról rendelnél okosórát 1 napos szállítással és 1 év garanciával, akkor itt érdemes szétnézni.

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid