Coolpad X7 – prémium mobil kedvező áron

0

Hamarosan jön a kínai Coolpad legújabb mobilja, az X7, ami prémium felszereltséget, valamint alumínium és üveg házat kínál mindössze 255 dollárért. Nézzük, hogy mit is tud a készülék bővebben!

Coolpad X7 2

A készülék teljes becsületes neve Coolpad GreatGod X7, és bár nem éppen szerény ez az elnevezés, van mire “arcoskodnia” a mobilnak. Kapásból itt van az előlapon található 5.2 hüvelykes, Full HD felbontású Super AMOLED panel, ami minden bizonnyal gyönyörű szépen fogja megjeleníteni a tartalmakat. A burkolat alatt is erős a felhozatal: 64 bites, nyolcmagos, 2.3 GHz-es MediaTek MT6595 processzor, 3 GB rendszermemória és 16 GB bővíthető belső tárhely.

Coolpad X7 3

Kamerák terén sincs szégyenkezni valója – legalábbis papíron –  az X7-esnek: a hátlapra egy 13 megpixeles szenzort szereltek a Coolpad dolgozói, a front oldalon lévő modullal pedig 8 megapixeles önarcképeket lőhetünk magunkról. A készülék több színben is kapható lesz, például rózsaszínben, kékben és fehérben. Bizonyos értesülések szerint készül egy Snapdragon 801 meghajtású variáns is, amit valószínűleg a nemzetközi piacra szán a Coolpad. Sajnos egyelőre nem tudni, mikortól lesz kapható az X7, de 255 dollárért nagyon jó vételnek tűnik.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid