“Csak” 6 GB RAM-ot kapott a ZTE Nubia Z17 Lite

0

Nem olyan régen mutatta be a ZTE a Nubia Z17-et, ami egy belevaló csúcstelefon lett Qualcomm Snapdragon 835 chipsettel, és a legerősebb kiszerelésben 8 GB RAM dolgozott. A készülékből most debütált egy “gyengébb” változat, ami kvázi ugyanazt a külalakot kapta, ugyanakkor a szerényebb hardver, ami a telefonba került még mindig több, mint versenyképes.

A ZTE Nubia Z17 Lite névre keresztelt okostelefon Qualcomm Snapdragon 653 lapkakészletet kapott, nyolcmagos processzorral, Adreno 510 grafikus gyorsítóval. A rendszermemória “csak” 6 GB, amit egy 64 GB-os belső tárhely egészít ki. Mivel ugyanazt a készülékházat használták fel, cseppet sem meglepő módon ez a mobil is 5.5 colos kijelzővel van ellátva, szinte nem is létező oldalsó keretekkel.

Az elsődleges kamera sajnos nem az a 12+23 megapixeles felbontású duál kiépítésű megoldás, amit az eredeti modellnél megismertünk, hanem egy két 13 megapixeles szenzort magában foglaló apparátus. Az egyik egy RGB érzékelő f/2.2 apertúrával, míg a másik monokróm. Mindkettő a Sony gyártmánya, IMX258 egységekről van szó. Az előlapi kamera szerencsére ugyanaz a 16 megapixeles modul, amit a csúcsmodell használ, szintén széles, egészen pontosan 80 fokos látószöggel rendelkező lencsékkel.

Az akkumulátor kapacitása 3200 milliamperóra, és lehetséges a gyorstöltés is a Qualcomm QuickCharge 3.0 szabvány szerint. A hátlapon még egy ujjlenyomat-olvasó is található. A ZTE Nubia Z17 Lite szeptember 6. után lesz kapható, helyi valutából átszámítva 379 dolláros áron.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid