Csak blöffölt a Samsung, és hamarosan megjelenik Európában a Galaxy Note 5?

0

Sokakat meglepett a Samsung, amikor bejelentették, hogy idén nem jelenik meg Európában a legújabb tollas csúcsmobiljuk, a Galaxy Note 5. Most azonban több jel is arra utal, hogy megváltoztatta a döntését a gyártó, vagy esetleg csak egy trükkről volt szó.

Kezdjük talán azzal, hogy több helyen is feltűnt egy SM-N920F kódnevű készülék. Az N920 a Note 5-öt jelöli, F betűt pedig korábban az európába szánt verziók kaptak, többek között a Note 4 és a Galaxy S6 esetében is. Az említett modell Bluetooth certifikációt kapott a napokban, és az indiai export-import infókat összegyűjtő Zauba.com-on is a nyomaira lehet bukkanni.

note-5-hands-on-header

Az tehát biztosra vehető, hogy van Európába szánt Galaxy Note 5 is, az i-re a pontot azonban egy nemrég a koreai médiában megjelent cikk teszi fel, ami a készülék áráról szól, és azt is megemlítik benne, hogy augusztus 28-án jelenik meg európában az újdonság. Hazájában egyébként olcsóbban nyitott az új modell, mint tavaly a Note 4.

Biztosat persze nem tudunk mondani, a hivatalos álláspont még mindig az, hogy nem lesz idén Európában Note 5, de azért van még remény. Kereslet egyébként biztosan lenne a készülékre a kontinensünkön is, nemrég még petíciót is indítottak a rajongók, amit bárki aláírhat.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid