Friss fotókon a Sony Xperia Z5

2

Nemrég láthattunk egy kiszivárgott promóképet a Sony Xperia Z5 Comapactról, most pedig a Z5-ről került elő pár fotó. A készülék sajnos egy tokban pózolt, de így is látszanak a fontosabb részletek.

Az alábbi fotókon nem egy működő modell szerepel, hanem egy úgynevezett dummy készülék, ami külsőre megegyezik az eredetivel, de a belső alkotóelemek hiányoznak. Mint ahogy azt eddig is sejthettük, az Xperia Z5 első ránézésre nem fog sokban különbözni a Z3+-tól, inkább kisebb változások lesznek. Ilyen például a nagyméretű bakapcsológomb, ami valószínűleg egy ujjlenyomat-olvasót rejt.

sony-xperia-z5-dummy-01sony-xperia-z5-dummy-02sony-xperia-z5-dummy-03sony-xperia-z5-dummy-04sony-xperia-z5-dummy-05

A dizájn tehát marad, és ennek sokan akár még örülhetnek is, hiszen egyáltalán nem néznek ki rosszul a Sony készülékei, az viszont elég szomorú, hogy belsőleg sem lesz túl nagy előrelépés. Az eddigi hírek alapján a Z5-öt is a Z3+-ban (és a Z4-ben) lévő Snapdragon 810 hajtja (és fűti) majd, 3 vagy 4 GB RAM társaságában. A felbontás valósznűleg QHD-re nő, és marad az 5.2 colos képátló.

Egy kis javulás lesz a kamerában, állítólag egy új, 21.5 megapixeles hátlapi szenzort kapunk, ugyanazt a hibrid autofókuszos megoldást, mint ami a nemrég bemutatott (és kifejezetten jól sikerült) Xperia M5-ben van. Az előlapon pedig marad az 5 megapixeles szelfikamera.

A Sony szeptember elején tart egy sajtóbemutatót, ahol valószínűleg a Z5, a Z5 Compact, és talán a Z5 Ultra (vagy Plus) is leleplezésre kerül majd.

PhoneArena, Nowhereelse

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid