Promóképen a Sony Xperia Z5 Compact

0

Ha hihetünk a szóbeszédnek, a Sony következő Compact zászlóshajója a főszereplője annak a képnek, ami a közelmúltban szivárgott ki. A fáma szerint ez a fotó egyike annak a rengeteg promóciós céllal készült képnek, amelyeket majd akkor fed fel a japán gyártó, amikor hivatalosan is bejelentette az Xperia Z5 Compact-ot.

Ha már a bemutatót emlegettük, annak a várható időpontja szeptember másodika, helyszíne pedig a berlini IFA. Aznap jó eséllyel nem csak az Xperia Z5 Compactot, de az Xperia Z5-öt is megismerhetjük majd. Persze ez most a hivatalos megismerésre vonatkozik, hiszen mindkettejüket láthattuk már különféle képeken, így megcsodálhattuk a semmivel össze nem keverhető Sony dizájnt, valamint az oldalsó bekapcsológombokba épített ujjlenyomat-olvasót is.

xperia z5 compact

A képen egyébként remekül látszik, hogy ami a formatervet illeti, a Sony egyelőre nem tervezi feladni az OmniBalance-nak nevezett irányelvet. Itt most egy fehér színű modell látható, de biztosan lesz fekete, és más opció is.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid