Friss fotókon a Sony Xperia Z5 és Z5 Compact

0

Pár napja már láthattunk egy kiszivárgott képet a Sony hamarosan bemutatkozó csúcsmobiljairól, most pedig újabb fotók érkeztek, amelyek alapján több fontos következtetés is levonható.

Összesen már három állítólagos fotónk van az Xperia Z5-ről, illetve a készülék kompakt változatáról. Jól látszik, hogy a dizájn nem változott túlzottan sokat az elődökhöz képest, de egy kicsit talán modernebb formát kapunk, ami valószínűleg meg fogja osztani a rajongók táborát.

Alleged-Sony-Xperia-Z5-Z5-Compact-leak-1

Sajnos alul egy hagyományos microUSB csatlakozó látható, azaz a Z5-ös készülékek még nem bírnak majd az USB-C előnyivel, de legalább nyitott a port, tehát nincs zárósapka, bár ez más idei Sony készülékekre is igaz.

Alleged-Sony-Xperia-Z5-Z5-Compact-leak

A második képen a gombokra vethetünk egy pillantást, természetesen kapott egyet a kamera is, de a legérdekesebb mindenképpen a bekacsológomb, ami elég méretes, és minden bizonnyal egy ujjlenyomat-olvasót rejt. A sima Z5 egyébként egész karcsúnak tűnik, de a Z5 Compact jóval vastagabb lesz a kép alapján.

xperia z5 z5 compact

Az utolsó fotóról már beszámoltunk egyszer, de újra megmutatjuk, ezen egy iPhone 5s társaságában látható a Sony páros. A japán gyártó szeptember 2-án tart majd egy sajtórendezvényt az IFA kiállításon, ekkor várható az újdonságok debütálása.

@ViziLeaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid