Csak Európában forgalmazzák majd a Samsung Galaxy S21 FE-t

0

Eredetileg már rég meg kellett volna jelennie a Samsung Galaxy S21 FE készüléknek, ami a gyártó válasza lett volna a megfizethető zászlóshajók kérdésére. Alkatrész-beszállítási gondok miatt erre nem került sor, aztán arról is beszéltek, hogy már soha nem is fog megjelenni a mobil. Most arról hallani, hogy habár meg fog jelenni, erre idén már nem kerül sor, ráadásul csak egyetlen piacon fogják forgalmazni: nálunk, Európában.

A dél-koreai gyártó eredeti elképzelése az volt, hogy a készüléket még augusztusban leleplezi, majd később Európában és az Egyesült Államokban kezdi forgalmazni. A legújabb értesülések szerint a Samsung valóban fontolgatta a készülék kaszáját, ám a telefonos részleg vezetője, Roh-Tae-moon ragaszkodott ahhoz, hogy kiadják a Samsung Galaxy S21 FE-t. Tudunk azonosulni a rangos úriember eltökéltségével, hiszen az előd, a Galaxy S20 FE rendkívül pozitív fogadtatásban részesült mind a szakma, mind a vásárlóközönség részéről. Ugyanakkor, némi aggodalomra adhat okot az, hogy mire az okostelefon megjelenik, addigra talán nem lesz annyira versenyképes, mint amilyen eredetileg lehetett volna.

Ha pedig mégis sikeres lesz, akkor az némileg betehet a Galaxy S22 modelleknek, az “olcsó” a zászlóshajó könnyedén alááshatja azok marketingkampányát, és zavart okozhat a középkategóriában futó Galaxy A készülékek eladásaiban is. Állítólag éppen ezért határozott úgy a vállalat, hogy a mobilt végül majd csak Európában helyezik forgalomba, és a jelentések szerint bizonyos szolgáltatókon keresztül fogják értékesíteni azt.

Ilyen lehet a Galaxy S21 FE

Nemrég egy bennfentes azt állította, hogy a telefon január 4-én kerül bemutatásra egy külön neki dedikált Unpacked rendezvény keretein belül, más hangok szerint viszont a 2022-es CES expón leplezhetik le. Akárhogy is, a Samsung Galaxy S21 FE január közepén kerülhet forgalomba.

Az okostelefon kapcsán egyelőre annyit tudni, hogy a burkolata alatt Snapdragon 888 lapkakészlet teljesít szolgálatot, amelynél mire a mobil megjelenik, már lesz újabb is, de azért ebben a chipben még bőven van kakaó. A szóbeszédek 8 GB operatív memóriáról, 256 GB háttértárról, 6,4 colos, 120 Hz-es képernyőről, kijelző alá integrált ujjlenyomat-olvasóról, tripla kamerás képrögzítő rendszerről, valamint IP68 minősítéssel bíró műanyag borításról szólnak. A készüléket igazán vonzóvá az állítólag 699 dolláros árcédula teheti, ami így az egyik legkelendőbb okostelefon lehet a prémium szegmensben, még akkor is, ha tavalyi hardver duruzsol a belsejében.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid