Csak hajlított kijelzős Samsung Galaxy Note 7 modell jöhet

1

Friss jelentések szerint a Samsung mégsem fejleszt normál, nem hajlított kijelzős Samsung Galaxy Note 7 készüléket, ellentétben a korábbi híresztelésekkel, melyek szerint kétféle modellen dolgoznak a gyártó emberei. 

A Korea Herold szerint a Samsung kizárólag hajlított kivitelben dobja majd piacra a sokak által várt csúcsphabletet. A hír forrása a Munwha Ilbo nevű helyi sajtóorgánum.

A Samsung hajlított megjelenítős mobiljainak sikere elég egyértelmű (több S7 edge fogy például, mint sima S7), így aztán cseppet sem hangzik hiteltelennek az állítás, mely szerint csak egyetlen modell lesz, a mindkét oldalán hajlított kijelzővel szerelt Galaxy Note 7. A végleges elnevezés persze még nem tisztázott.

A 2014-ben megjelentetett Samsung Galaxy Note Edge

A 2014-es Samsung Galaxy Note Edge

Nem a Note 7 lesz egyébként az első hajlított kijelzős modell a szériában, anno a Note Edge is hasonló koncepción alapult, de ott csak az egyik oldalt volt hajlítás. Arra viszont még nem volt példa, hogy elhagyják a normál kijelzős variánst, így érdekes kérdés lehet, hogy ez egyáltalán fog-e hiányozni valakinek.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid