Csalódás lehet a Nokia 9 PureView – kiderültek a fontosabb részletek

0

Már nagyon régóta lehet hallani mindenféle híreket, pletykákat a Nokia következő csúcsmobiljáról, most viszont úgy néz ki, hogy kiderült néhány fontosabb specifikáció, és bizony nem vagyunk túlzottan lenyűgözve.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a Nokia 9 PureView tavalyi csúcshardvert kap a Snapdragon 845 személyében, most viszont kiszivárgott egy adatlap, amely mindössze 4 GB RAM-ot említ. Félreértés ne essék, ez minden bizonnyal elég a gördülékeny működéshez, de a 8-12 GB RAM-os csúcsmobilok között már kifejezetten kevésnek tűnik.

A 6 colos kijelző egy 18:9-es megoldás lesz normál kávákkal, tehát nem igazán tűnik indokoltnak a pletykált 250 ezer Ft körüli ár. Persze kapunk majd egy 4000 mAh-s aksit, ami egész korrekt, és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, de igazából már csak egy reményünk van a mobillal kapcsolatban, mégpedig az, hogy jó lesz a hátlapi penta kamera.

Ha sikerül a gyártónak egy valóban minőségi és előremutató kamerarendszert összehozni az 5 hátlapi szenzorból, akkor még van rá esély, hogy egy sikeres mobil legyen a Nokia 9 PureView. Ha viszont ez esetleg nem jön össze, akkor bizony nem sok esélye lesz egy tavalyi hardverrel és elavult dizájnnal rendelkező drága mobilnak a piacon, még akkor sem, ha azon a Nokia logója virít.

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid