Samsung Galaxy S10, S10+ és S10e – ezek lehetnek a végleges specifikációk

0

A GSMArena megszerezte a Samsung Galaxy S10 modellek állítólagos specifikációlistáját, így már tényleg nem maradt kérdés az új szériával kapcsolatban. Nézzük, mire lehet számítani!

A lapokon még a mobilok kódneve szerepel, de régóta tudjuk már, hogy a Beyond2 a Galaxy S10+-t, a Beyond1 a Galaxy S10-et, a Beyond0 pedig a “lájtos” verziót, vagyis a Galaxy S10e-t jelenti. A két nagyobb modell 6,3, illetve 6,1 colos QHD+ (3040×1440) kijelzővel jön, míg a kisebb egy egy 5,8 colos Full HD+ (2280×1080) panelt kap, bár itt van némi elírás, hiszen ezt is QHD+-szal jelölik.

Igazából minden leolvasható a lapokról, ezért nem mennék végig az összes részleten, ami még esetleg érdekes lehet, hogy az S10 és az S10+ teljesen ugyanazt a tripla hátlapi kamerát kapja, a különbség az extra előlapi szenzorban lesz. Az akkumulátor méretek pedig nagyjából megegyeznek a korábban pletykáltakkal, vagyis sorrendben 3100, 3400 és 4100 mAh-s telepekre számíthatunk.

Az alábbi oldalon pedig a memória kiszerelések és a színváltozatok nevei is láthatók.

Extrákból nem lesz hiány, a szelfikamerák kapnak például OIS-t, Dual Pixel autofókuszt, és 4K videórögzítésre is képesek lesznek, megduplázódik a szuperlassított felvételek hossza, lesz fordított vezetéknélküli töltés, kijelzőbe szerelt ujjlenyomat-olvasó (a két nagyobb modellnél), és jó hír, hogy marad az IP68-as vízállóság.

Néhány sajtókép a mobilokról:

Galaxy S10+

Galaxy S10

Galaxy S10e

A készülékek bemutatója február 20-án lesz, így nemsokára kiderül, hogy a valódi specifikációk szivárogtak-e ki.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid