Csendben debütált az Oppo A31

0

Minden különösebb felhajtás nélkül mutatták be az Oppo A31-et, ami egy kompakt méretű, dual SIM-es, középkategóriás készülék. A fémes keret és az üvegborítás prémium érzete mögött egy kellemes ajánlat rejtőzik, ami ráadásul kedvező árat is kapott.

Sajnos aki egy kisebb képátlójú okostelefont szeretne, az sok esetben kénytelen a középkategória ajánlatai között mazsolázgatni, de az Oppo újdonságával legalább nem jár rosszul. A kijelző 4.5 hüvelykjén 480×854 pixel terpeszkedik, ami ebben a méretben és árkategóriában még vállalható. A készüléket a telefongyártók között egyre népszerűbbé váló Qualcomm Snapdragon 410 lapka hajtja, a négymagos, 64 bites chipset mellé pedig 1 GB RAM került.

oppo a31.

A hátlapon egy 8 megapixeles, f/2.2-es rekesznyílású szenzort találunk, és nem maradt el mellőle a LED villanó sem. Az előlapi modul 5 megapixeles szelfiket képes lőni, de a videótelefonálóknak is jó szolgálatot tehet. A mobil mindkét SIM-kártya nyílása támogatja a 4G hálózatokat, a belsejében található 2000 mAh-s telep pedig minden bizonnyal remek üzemidőt produkál majd.

oppo a31

A belső tárhely mérete mindössze 8 GB, de a jó hír az, hogy akár egy 128 GB-os memóriakártya behelyezésére is lehetőség nyílik. A mobilon az Oppo saját felhasználó felülete, a ColorOS fut, Android 4.4 KitKat alapokon. Az A31 csupán 160 dollárt kóstál, és egyelőre csak Kínán belül értékesítik, de várhatóan más piacokon is forgalomba kerül majd.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid